ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/10/16

Βάση του ΕΚΑΒ «λειτουργεί» χωρίς ασθενοφόρο στον Τύρναβο


Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΝΤΡΟΠΗ: Η ΒΑΣΗ ΕΚΑΒ “ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ” ΧΩΡΙΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ!!!!!
paidis.com

Μάρτυρας μίας ακόμη επείγουσας διακομιδής ασθενούς από το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου σε εφημερεύον νοσοκομείο της Λάρισας όχι με ασθενοφόρο της βάσης Τυρνάβου του ΕΚΑΒ, αλλά με ασθενοφόρο που έφτασε εσπευσμένα από τη Λάρισα, έγινε η σελίδα paidis.com.

Όπως ήταν φυσικό η έρευνα που ακολούθησε με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη διακομιδή έγινε γύρω στις 9.30 το πρωί που δεν δικαιολογεί ελλείψεις στη νεοσυσταθείσα βάση του ΕΚΑΒ στον Τύρναβο, ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη και δυστυχώς αποκάλυψε ότι τα εγκαίνια της βάσης ΕΚΑΒ την προηγούμενη Παρασκευή ήταν απλά μια καλοστημένη “φούσκα” που σκάει καθημερινά με κρότο εκθέτοντας όλους όσοι έσπευσαν να πανηγυρίσουν για τη λειτουργία της.

Όπως αποδείχθηκε από το ρεπορτάζ οι υπεύθυνοι της 5ης ΥΠΕ έσπευσαν να δημιουργήσουν βάσεις ΕΚΑΒ χωρίς να έχουν φροντίσει να ρυθμίσουν το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ασθενοφόρων ή σε καλύτερη περίπτωση να καθορίσουν τους τρόπους που κάποιοι οδηγοί του ΕΚΑΒ θα μπορούν να οδηγούν ασθενοφόρα που ιδιοκτησιακά ανήκουν στα νοσοκομεία.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όπως σήμερα έτσι και μέχρι να λυθεί το πρόβλημα οι οδηγοί του ΕΚΑΒ που τοποθετήθηκαν στις βάσεις θα κάθονται και δεν θα μπορούν να οδηγούν ασθενοφόρα ενώ εξίσου σημαντικό πρόβλημα θα συνεχίσει να είναι και η πλήρης επάνδρωση των οχημάτων.

Με δεδομένη αυτή την εξέλιξη που σίγουρα δεν τιμά κανέναν τί έχουν να πουν ο δήμαρχος Τυρνάβου που χαιρέτησε πανηγυρίζοντας τη δημιουργία βάσης ΕΚΑΒ στα εγκαίνια και κυρίως ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ που έστησε όλο αυτό το οικοδόμημα με τα γυάλινα πόδια;

Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά ο διοικητής κ. Αντωνίου, αριστερής κουλτούρας και παιδείας, θα έχει την ευθιξία και θα εξηγήσει τί ακριβώς συμβαίνει.

Εμείς θα επιμένουμε και θα αναδεικνύουμε την κοροϊδία περιμένοντας απαντήσεις.

Δημοσιεύτηκε 27/10/2016

Πηγή: paidis.com

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews