ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/10/16

Κλήθηκε ασθενοφόρο από τη Λάρισα, παρά το γεγονός ότι την Παρασκευή εγκαινιάστηκε η Βάση του ΕΚΑΒ στον Τύρναβο!



Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016             
ΕΚΑΒNews

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ
paidis.com

Σε νοσοκομείο της Λάρισας μεταφέρθηκε χθες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ήλθε στον Τύρναβο για την παραλάβει από τη Λάρισα, γυναίκα η οποία τραυματίστηκε όταν για άγνωστο λόγο παρασύρθηκε από μηχανάκι.

Η γυναίκα αρχικά μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Τυρνάβου όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε νοσοκομείο και γι’ αυτό κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τη Λάρισα, παρά το γεγονός ότι την Παρασκευή εγκαινιάστηκε!!! ο σταθμός βάσης ΕΚΑΒ στον Τύρναβο μετά βαΐων και κλάδων…

Το ερώτημα πλέον είναι σοβαρό και απαιτεί άμεση απάντηση από τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ για το πότε και πώς θα λειτουργήσει ο σταθμός και με ποιο προσωπικό γιατί καλά τα εγκαίνια αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή που κρίνει το κάθε εγχείρημα.


Πηγή: paidis.com


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews