ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/10/16

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ


Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews                                                                                            

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
Αθήνα 07/10-2016
Αρ. πρωτ. 606

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η επιτυχημένη Στάση Εργασίας και Πορεία Διαμαρτυρίας  των εργαζομένων του ΕΚΑΒ την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου θορύβησε και πανικόβαλε την διορισμένη διοίκηση του ΕΚΑΒ η οποία για μία ακόμη φορά (θυμίζουμε τους «απουσιολόγους» της επίσχεσης εργασίας, την απαγόρευση χρησιμοποίησης ασθενοφόρων οχημάτων σε κινητοποιήσεις και τις συνδικαλιστικές διώξεις) επιστράτευσε μεθόδους μιας άλλης εποχής τρομοκρατώντας με επανειλημμένα τηλέφωνα τους συμμετέχοντες στην στάση εργασίας μας.

Οι σπασμωδικές/φασιστικές αυτές κινήσεις της διοίκησης του ΕΚΑΒ και των συνεργατών της, έχουν σαν στόχο τον εκφοβισμό των εργαζομένων, την καθήλωση του εργατικού κινήματος για να μπορέσουν να υλοποιήσουν τις μνημονιακές δεσμεύσεις υποβαθμίζοντας κάθε κοινωνικό αγαθό.

Δεν έχουν καταλάβει αυτοί οι κύριοι, ότι το ΕΚΑΒ δεν ανήκει σε κανένα πολιτικό κόμμα. Δεν είναι ψέματα ότι δεν έχουμε ασθενοφόρα οχήματα να εργαστούμε. Δεν είναι ψέματα ότι υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις εξειδικευμένου προσωπικού. Δεν είναι ψέματα ότι δεν υπάρχει η κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή.

Σκοπός και στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών στους πολίτες και αυτό για να επιτευχθεί πρέπει να προβάλουμε και να διεκδικήσουμε την επίλυση όλων των προβλημάτων μας.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. 

Οι εργαζόμενοι θα απαντήσουν με συσπείρωση, αγώνες και κάθε μορφής κινητοποιήσεις.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος Μπαρκονίκος Χρήστος

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Ο arxidiasostis που είχε βγάλει ανακοίνωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΒ να συμμετέχει στην διαδήλωση είχε πάει ; Οι υπόλοιποι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ήταν εκεί ; Μήπως παρακολουθούσαν με κιάλια ποιοι κάνανε πορεία για να το πουν στο αφεντικό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews