ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/10/16

Κυκλάδες: Πτητική βάση του ΕΚΑΒ – Με επιτυχία η πρώτη αεροδιακομιδή…


Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Κυκλάδες: Πτητική βάση του ΕΚΑΒ – Με επιτυχία η πρώτη αεροδιακομιδή…
cyclades24.gr

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων των Κυκλάδων, αλλά και των γιατρών και διασωστών του ΕΚΑΒ, γίνεται πλέον πραγματικότητα, καθώς ξεκίνησε και επίσημα η λειτουργία βάσης αεροδιακομιδών στο αεροδρόμιο της Σύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα 28 Οκτωβρίου έγινε και η πρώτη αεροδιακομιδή με ασθενή από την Νάξο, οποίος έχρηζε άμεσης Ιατρικής βοήθειας.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε με το NH-90 σε Νοσοκομείο της Αθήνας ενώ ο χρόνος απόκρισης από την Σύρο στην Νάξο έγινε σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr πρόκειται για περιστατικό τραυματισμού Αυστριακής, η οποία είχε ατύχημα το απόγευμα της Παρασκευής.Πηγή: cyclades24.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews