ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/10/16

Σαν το Κλειστό της Λευκόβρυσης τείνει να καταντήσει το νέο κτήριο του ΕΚΑΒ Κοζάνης


Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Με δελτίο τύπου (1/9/2016) και μετά την δημοσιοποίηση των συνθηκών εργασίας και υγιεινής των εργαζομένων στο κτίριο που στεγάζεται το Παράρτημα ΕΚΑΒ Κοζάνης (εμφάνιση τρωκτικών) η διοίκηση του ΕΚΑΒ διαβεβαίωνε ότι η μετεγκατάσταση στο νέο κτίριο θα γινόταν μέσα σε λίγα 24ωρα!

Σχετικό απόσπασμα από το δελτίο τύπου (1/9/2016)

«Ερωτήματα επίσης προκαλεί και το γεγονός, ότι όλα αυτά συμβαίνουν, μόλις λίγα 24ωρα πριν την οριστική μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Κοζάνης, στις νέες σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις. Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που εμπόδιζαν τη λειτουργία του νέου κτιρίου μέχρι σήμερα, μετά από μεγάλη προσπάθεια έχουν ξεπεραστεί και η μεταφορά των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Κοζάνης στην νέα του έδρα, έχει δρομολογηθεί οριστικά και είναι θέμα ημερών.

Παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης του ΕΚΑΒ (Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Μιλτιάδης Μυλωνάς) όμως,  δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η μεταφορά στο νέο κτίριο….kozan.gr: Σαν το Κλειστό της Λευκόβρυσης τείνει να καταντήσει το νέο κτήριο του ΕΚΑΒ Κοζάνης
kozan.gr

Σαν το Κλειστό της Λευκόβρυσης τείνει να καταντήσει το νέο κτήριο του ΕΚΑΒ Κοζάνης.  Άραγε θα χρησιμοποιείται, κατά διαστήματα, όταν θα γίνονται παραλαβές νέων ασθενοφόρων ή άλλος συναφής εξοπλισμός και θα επιβάλλεται, κατά τη γνωστή συνήθεια, η γνωστοποίηση του γεγονότος, για επικοινωνιακούς λόγους, έχοντας ως “ντεκόρ” το συγκεκριμένο κτήριο κόσμημα;
Τι και αν Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, Μιλτιάδης Μυλωνάς υποσχόταν πριν από ένα μήνα, όταν είχε προκύψει το θέμα με τα ποντίκια στο υφιστάμενο κτήριο που λειτουργεί το ΕΚΑΒ σήμερα, ότι είναι θέμα  ημερών στο νέο κτήριο.

Ακόμη περιμένουμε…

Πηγή: kozan.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews