ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/10/16

Τοποθέτηση απινιδωτών και ενίσχυση του ΕΚΑΒ ζητά ο πρόεδρος του Συλλόγου Φαρμακοποιών Μαγνησίας


Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Τοποθέτηση απινιδωτών και ενίσχυση του ΕΚΑΒ
magnesianews.gr

Ζητά ο πρόεδρος του Συλλόγου Φαρμακοποιών Μαγνησίας Κ. Ματσιόλης

Συνεχίστηκαν και χθες με μεγάλη επιτυχία τα σεμινάρια εκπαίδευσης στις πρώτες βοήθειες που διοργανώνονται από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαγνησίας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Βόλου.

Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας Κώστας Ματσιόλης, «το θέμα των σεμιναρίων είναι «Πρώτες βοήθειες, καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και απινίδωση».
Μετά το πέρας των σεμιναρίων θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησής τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για τους υπεύθυνους εκπαιδευτές, οι οποίοι είναι επαρκώς καταρτισμένοι, τόσο σε γνώσεις όσο και σε ικανότητα να τις μεταδώσουν στους ενδιαφερομένους» .

Όπως σημειώνει ο ίδιος, «ελπίζουμε ότι οι υπεύθυνοι αυτής της πόλης και της περιοχής μας ευρύτερα (πολιτικοί και τοπικοί άρχοντες) θα στηρίξουν τις προσπάθειες του ΕΚΑΒ Βόλου για την ακόμη περισσότερο βελτίωση της λειτουργίας του {πληρώματα και αυτοκίνητα}καθώς και την τοποθέτηση επιτέλους σε κεντρικά σημεία της πόλης μας των απινιδωτών για την έγκαιρη αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών και για την σωτηρία των συνανθρώπων μας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φαρμακοποιών Ν.Μαγνησίας κ.Κώστας Ματσιόλης


Αποφάσεις που οδηγούν στην συρρίκνωση του ΕΚΑΒ Βόλου είναι βέβαιο ότι οδηγούν σε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που ζητούν σήμερα οι πολύπαθοι συμπολίτες μας. Τέλος θέλω να τονίσω ότι τα σεμινάρια αυτά συνεχίζονται και για τον ερχόμενο μήνα για τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας, στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Δημοσιεύτηκε 13/10/2016

Πηγή: magnesianews.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews