ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/10/16

Φλώρινα: Άμεση πρόσληψη ειδικευμένου προσωπικού στο ΕΚΑΒ ζητούν οι εργαζόμενοι


Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016             
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Θωμάς Σαραφίδης

Φλώρινα: Άμεση πρόσληψη ειδικευμένου προσωπικού στο ΕΚΑΒ ζητούν οι εργαζόμενοι
ert.gr

Την αναγκαιότητα πρόσληψης ειδικευμένου προσωπικού στο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας αναφέρουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ υπογραμμίζοντας ότι οι ελλείψεις είναι πολλές και σε λίγο καιρό ακόμα περισσότερες με αποτέλεσμα να γίνονται με δυσκολία οι διακομιδές των ασθενών.

Όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ κ. Σαραφίδης σε δύο χρόνια θα βγουν στη σύνταξη και άλλη εργαζόμενοι και κυρίως στην Φλώρινα θα μείνει η περιοχή με ένα ασθενοφόρο με αποτέλεσμα να δυσκολεύει η δουλειά του ΕΚΑΒ. «Πρέπει να προσληφθούν άμεσα άτομα στο ΕΚΑΒ ειδικευμένα» τόνισε ακόμα «γιατί αλλιώς θα κινδυνέψουν ζωές».

Όσον αφορά στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ είπε ότι η τροπολογία που κατέθεσε το Υπουργείο Υγείας αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στην θεσμοθέτηση της λειτουργίας του ΕΚΑΒ με μισθωμένα ασθενοφόρα ή και μισθωμένο προσωπικό από ιδιωτικές εταιρείες. Αυτό που ζητάμε από την κυβέρνηση, είπε τέλος, είναι να πάρει πίσω την τροπολογία και καταθέτουν τις εξής προτάσεις για την βελτίωση της παροχής υπηρεσιών του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, προς τους πολίτες, τη συνέχιση της συνεργασίας με τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη, ώστε να συμβάλλουν με τα πτητικά τους μέσα στις αεροδιακομιδές τους ΕΚΑΒ, την επισκευή και συντήρηση των τριών ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ, ώστε να τεθούν το συντομότερο δυνατό στην υπηρεσία των πολιτών και την απόκτηση από το ΕΚΑΒ του δικού του στόλου πτητικών μέσων.

Πηγή: ert.grΟ πρόεδρος του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Θωμάς ΣαραφίδηςΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews