ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/10/16

Δωρεά ασθενοφόρου από Γερμανικό Ερυθρό Σταυρό στο Δήμο Δέλτα (Θεσσαλονίκη)


Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Δωρεά ασθενοφόρου από Γερμανικό Ερυθρό Σταυρό στο Δήμο Δέλτα (Θεσ/νίκη)
allesgr.de

Ένα ιδιαίτερα πολύτιμο δώρο στο Δήμο Δέλτα έκανε ο γερμανικός Ερυθρός Σταυρός με την αρωγή της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης: ένα ασθενοφόρο για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής.

Το όχημα ταξίδεψε δύο χιλιάδες χιλιόμετρα για να φτάσει στη Σίνδο, όπου παραλήφθηκε από το Δήμαρχο Ευθύμιο Φωτόπουλο και το Δημοτικό Σύμβουλο Θεόδωρο Βαλάρη. Παρόντες στην παραλαβή ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Δ. Σκουλαριώτης, ο δημοτικός σύμβουλος Σπ. Σταματάκης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλοχωρίου Π. Στατερούδης.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το γερμανικό Ερυθρό Σταυρό για τη δωρεά του ασθενοφόρου καθώς και την Ελληνογερμανική Συνέλευση για την αρωγή. Κάνουμε προσπάθεια να στηρίξουμε τις δομές υγείας που βρίσκονται στο Δήμο μας, οι οποίες δοκιμάζονται, όπως σε όλη τη χώρα, και σε αυτό το πλαίσιο αποδεχόμαστε τη δωρεά. Θεωρώ ότι είναι μια κίνηση αλληλεγγύης προς το Δήμο μας και ιδιαίτερα προς την Ελλάδα η οποία δοκιμάζεται. Καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι πέρα και πάνω από την πολιτική είναι οι άνθρωποι. Πιστεύω ότι η συνεργασία μας με ευρωπαϊκούς δήμους μπορεί να μας δώσει πολλά θετικά» δήλωσε ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος

Δημοσιεύτηκε 28/10/2016

Πηγή: allesgr.deΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews