ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/10/16

Ο Δ. Πασχάλης επίτιμος πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας για την προσφορά και το έργο του


Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Η τιμητική αυτή διάκριση αποδόθηκε από το «Σωματείο Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας "ΟΛΥΜΠΟΣ"» στον κ. Πασχάλη, πρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου, για την προσφορά και το έργο του.
Το ίδρυμα ανέλαβε εξ ολοκλήρου τον εξωραϊσμό του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να είναι λειτουργικό το νέο κτίριο του ΕΚΑΒ Πιερίας, το οποίο παραχωρήθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.


Ο Δ. Πασχάλης επίτιμος πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας
olympiobima.gr

Επίτιμος πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας "ΟΛΥΜΠΟΣ" ανακηρύχθηκε ο Διονύσης Πασχάλης, πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Διονύση Α. Πασχάλη» και Πρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η τιμητική αυτή διάκριση αποδόθηκε στον κ. Πασχάλη για την προσφορά και το έργο του.
Ειδικότερα, στην επιστολή του Σωματείου προς τον κ. Πασχάλη, με την οποία γνωστοποιείται η απόφαση του Δ.Σ., αναφέρονται τα ακόλουθα:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας "ΟΛΥΜΠΟΣ", κατά τη συνεδρίασή του, στις 03/10/2016, αποφάσισε να αποδώσει τιμητική διάκριση στον κ. Διονύση Πασχάλη, Πρόεδρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Διονύση Α. Πασχάλη» και Πρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου για την προσφορά και το έργο του.
Αποφασίστηκε ομοφώνως, η ανακήρυξη του, σε επίτιμο Πρόεδρο, του Σωματείου Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας "ΟΛΥΜΠΟΣ".
Εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τις ευχαριστίες μας για την ευαισθησία που δείξατε στο θέμα του νέου κτηρίου μας, με την έμπρακτη συνεισφορά και την ανιδιοτελή συνδρομή σας.
Ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ        Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΟΙΚΙΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ    ΒΑΪΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Πηγή: olympiobima.gr


Φωτογραφία από την επίσκεψη του σωματείου στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου και την σύσκεψη που ακολούθησε με τον πρόεδρο κ. Διονύση Πασχάλη 
τον Οκτώβριο του 2015

Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews