ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/10/16

Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ υπόμνημα για το Κ.Υ Σκιάθου-Με ιδιωτικά μέσα οι διακομιδές λόγω άδειας του μοναδικού οδηγού/πληρώματος


Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ υπόμνημα για το Κ.Υ Σκιάθου
taxydromos.gr

Κοινό υπόμνημα το οποίο θα αποτελέσει και αντικείμενο συζήτησης στο συνέδριο της ΚΕΔΕ που ξεκινά αύριο στο Βόλο, θα καταθέσουν οι φορείς της Σκιάθου για την υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας του νησιού και τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν εξαιτίας της έλλειψης πληρωμάτων στο ασθενοφόρο.

Όπως είναι γνωστό στο Κ.Υ Σκιάθου υπηρετεί ένας οδηγός ο οποίος όμως αυτό το διάστημα απουσιάζει σε άδεια με αποτέλεσμα οι διακομιδές κατά τη διάρκεια του 24ωρου να γίνονται με ιδιωτικά μέσα και αφού πρώτα επιστρατευθούν δημοτικοί υπάλληλοι για να εξυπηρετήσουν τα περιστατικά.

Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας μπροστά σε αυτό το χάος για πολλοστή φορά έχουν ήδη ενημερώσει την Εισαγγελία Βόλου αλλά και την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας προκειμένου να λάβουν γνώση εγκαίρως πριν συμβεί οτιδήποτε και «φορτωθούν» ευθύνες που δεν έχουν.

Την ίδια ώρα ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των πληρωμάτων ασθενοφόρων για Σκιάθο και Αργαλαστή από την 5η ΥΠΕ που πάμπολλες φορές έχει γίνει αποδέκτης διαμαρτυριών χωρίς όμως να έχει παρέμβει προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που διαιωνίζεται.


Πηγή: taxydromos.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews