ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/10/16

Για οποιονδήποτε άλλον υπουργό θα έκανε μεγάλη εντύπωση... Ένας αντιαισθητικός «διάλογος»!


Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Για οποιονδήποτε άλλον υπουργό θα έκανε μεγάλη εντύπωση... Ένας αντιαισθητικός "διάλογος"!

Διάλογος “πεζοδρομίου” μεταξύ Πολάκη και πρώην συντρόφου του στο Facebook 

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας κος Βασίλης Πριμηκήρης, ανταποκρίθηκε στην πρόκληση του Σωματείου Εργαζομένων και επισκέφθηκε το ΕΚΑΒ μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος κο Π. Λαφαζάνη στις 16/6/2016.
Δείτε εδώ


Για οποιονδήποτε άλλον υπουργό θα έκανε μεγάλη εντύπωση... Ένας αντιαισθητικός "διάλογος"!
ygeia360.gr

Από Βασίλη Βενιζέλο

Δεν έκανε εντύπωση, μάλλον επιβεβαίωσε γνώμες και αντιλήψεις ο αντιαισθητικός διαδικτυακός "διάλογος", τον οποίο είχε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) Βασίλη Πριμικήρη...

Ένας "διάλογος", στον οποίον τα επίθετα υπερτερούν των ρημάτων - αν αντιλαμβάνεσθε - και οι χαρακτηρισμοί υπερτερούν των σημείων στίξης, μπορεί να περιποιεί τιμή για τον Παύλο Πολάκη; Για τον οποιονδήποτε υπουργό της οποιασδήποτε κυβέρνησης;

Ένας άριστος χειρουργός είναι ο Παύλος Πολάκης και εμείς νομίζουμε, όχι, πιστεύουμε ακράδαντα ότι ιδιαιτέρως οι χειρουργοί, όχι μόνον οι άριστοι από αυτούς, είναι άνθρωποι ακραίας ψυχραιμίας, νηφαλιότητας και προσήνειας. Τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε...

Λυπηρά τα φαινόμενα της παρακμής στη δημόσια σφαίρα της χώρας μας. Δεν αξίζει ο χώρος της Υγείας τέτοιες συμπεριφορές, λυπούμαστε να σημειώσουμε.

Πηγή: ygeia360.gr
Διάλογος “πεζοδρομίου” μεταξύ Πολάκη και πρώην συντρόφου του στο Facebook [pic]

Για δεύτερη φορά Παύλος Πολάκης και Βασίλης Πριμηκύρης “διασταύρωσαν τα ξίφη” τους σε ανάρτηση του πρώτου στο Facebook με ύφος... πεζοδρομίου.

“Νούμερο”, “για κλάμματα ή για ζουρλομανδύα” από τη μια, “πολιτικό νούμερο” και “τραμπούκε” από την άλλη. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας “ξεμαλλιάζεται” με τον πρώην σύντροφό του στον ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος της ΛΑΕ πλέον, είναι όμως σίγουρα η πιο έντονη.

Αφορμή αυτή την φορά η επίθεση των ΜΑΤ στη συγκέντρωση των ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΛΑΕ στην Καισαριανή, την Κυριακή.


Πηγή: newsit.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews