ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/10/16

Έκκληση για προληπτικό περιορισμό των μετακινήσεων στην Ιεράπετρα από Πυροσβεστική-ΕΚΑΒ


Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Έκκληση για προληπτικό περιορισμό των μετακινήσεων στην Ιεράπετρα από Πυροσβεστική-ΕΚΑΒ
radiolasithi.gr

Έκκληση να περιοριστούν οι μετακινήσεις των πολιτών εφόσον δεν υπάρχει σημαντικός λόγος έκανε στο Ράδιο Λασίθι, τόσο ο διοικητής της πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας αλλά και ο κ. Αγγελάκης υπεύθυνος του τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας.

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Καράμπελας τόνισε πως τα στοιχεία του καιρού δείχνουν ότι όσο περνάει η ώρα τα καιρικά φαινόμενα θα είναι πιο έντονα και κάλεσε τον κόσμο να περιορίσει όσο γίνεται τις μετακινήσεις του, ειδικά στις αγροτικές περιοχές.

Όπως είπε αν η βροχόπτωση συνεχιστεί με την ίδια ένταση για μερικές ώρες ακόμα, είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν κλήσεις για απεγκλωβισμούς είτε ανθρώπων είτε οχημάτων, κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί ακόμα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι σε επιφυλακή, τόνισε, όμως και οι πολίτες θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους για να μην υπάρξουν σοβαρότερα προβλήματα.

Στο ίδιο κλίμα ήταν και η έκκληση του υπεύθυνου τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας κ. Αγγελάκη, ο οποίος τόνισε πως γυρίζοντας στην Ιεράπετρα από περιστατικό στην Αγία Παρασκευή, ο δρόμος προς Μακρυλιά έχει σοβαρά προβλήματα, το νερό είναι στους 30-40 πόντους και υπάρχουν πολλές πέτρες που έχουν παρασυρθεί, καλώντας και αυτός τον κόσμο να αποφεύγει τις μετακινήσεις.

Απ’ την πλευρά του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας ο Λιμενάρχης κ. Παπαδάκης, ανέφερε πως οι άνεμοι αργότερα θα φτάσουν και τα 10 μποφόρ τοπικά και έχει υπάρξει ενημέρωση στους αλιείς της περιοχής.

Πηγή: radiolasithi.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews