ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/10/16

Γ. Συνέλευση και Παράσταση-Διαμαρτυρία στο γραφείο της διοίκησης του ΕΚΑΒ-Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ!


Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκε σήμερα 26/10/2016 με θέμα «Προσπάθεια εκφοβισμού εργαζομένων από πλευράς Διοίκησης».

Η διοίκηση του ΕΚΑΒ και συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Μιλτιάδης Μυλωνάς, έδωσε εντολή στο Γραφείο Κινήσεως να καλέσει τηλεφωνικά όσους εργαζόμενους συμμετείχαν στην κινητοποίηση της 20ης Οκτωβρίου έξω από την Βουλή για να παρουσιαστούν την Τετάρτη 26-10 και ώρα 10 στο γραφείο του.
Τέτοιες ενέργειες προσβάλλουν τους εργαζόμενους γιατί δεν τους αναγνωρίζεται το δικαίωμα να συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις για το δίκαιο των αιτημάτων τους καθώς και των διεκδικήσεών τους στα πλαίσια της προσπάθειας για ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον με ανθρώπινες συνθήκες εργασίας για τους ίδιους αλλά και για τους πολίτες που κάνουν χρήση των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ.
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται ενέργειες από πλευράς διοίκησης και προσώπων που χρησιμοποιεί ως συνεργάτες της για να εμποδιστούν οι εργαζόμενοι στο δικαίωμα της απεργίας με διάφορους τρόπους ώστε να μην ενοχλείται το Υπουργείο Υγείας για τα συνεχιζόμενα προβλήματα του ΕΚΑΒ.Συνδικαλιστικοί φορείς που παραβρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση
Αντιπροσωπεία της ΠΟΠ ΕΚΑΒ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ε.Ε. Αγγελίδη Χρήστο, τον Αν. Γραμματέα Κουκουρίκο Ανέστη, Ταμίας Κοντός Γιώργος και το μέλος της Ε.Ε. Ζωγράφος Χρήστος.
Ο Κουτσιουμπέλης Σταύρος προεδρεύων σύμβουλος του Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ
Η Πασχάλη Βιβή μέλος του Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ
Ο Παπαναστάσης Χρήστος Γραμματέας της Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ
Ο Χαρίσης Γεώργιος Γραμματέας του ΜΕΤΑ και μέλος του Γ.Σ. της ΠΟΕ ΟΤΑ
Ο Κουρουβακάλης Δημήτριος Ταμίας της Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ
Ο Μακρής Ανδρέας μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ
Ο Μπάζος Κωνσταντίνος μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ και πρόεδρος του σωματείου Χρονίων Παθήσεων Δυτ. Αθήνας
Η Γεωργάκη Βούλα πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Ερυθρού Σταυρού
Ο Μάρκου Αριστείδης Γραμματέας του σωματείου εργαζομένων Ερυθρού Σταυρού
Ο Κωνσταντόπουλος Δήμος πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Παίδων Αγ. Σοφία
Ο Σταυράτης Χάρης πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Γ.Ο.Ν.Κ.
Ο Κωστούλας Γιάννης πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Ιπποκράτειο.

Παραβρέθηκε επίσης σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΚΑΒ-166 με επικεφαλής τον Πάλλα Θανάση και τους Αγγελόπουλο Κώστα, Αλεξόπουλο Δημήτριο, Γκίνη Αναστάσιο, Κρεμμύδα Ανδρέα, Κοκμοτό Ανδρέα, Γιάνναρη Γιώργο, Κούρουπα Ιωάννη και Αθανασόπουλο Παναγιώτη.

Η Γ. Συνέλευση άρχισε με ομόφωνη εκλογή του προεδρείου της (πρόεδρος Γ.Σ. Μπαρκονίκος Χρήστος και Γραμματέας Γ.Σ. Κιτσόπουλος Αλέξιος).

Τοποθετήσεις
Έγιναν τοποθετήσεις από τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαθιόπουλο Γεώργιο και τον Γ. Γραμματέα Μπαρκονίκο Χρήστο.
Σύντομοι χαιρετισμοί συμπαράστασης
Όλοι οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών φορέων που παραβρέθηκαν απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς και εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση τους στο σωματείο και στους διωκόμενους εργαζόμενους.
Αναφέρθηκαν επίσης στον περιορισμό των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων που επιχειρείται και σε άλλα πρωτοβάθμια σωματεία στον χώρο της υγείας.
Ενωμένοι οι εργαζόμενοι θα αντιμετωπίσουν την λαίλαπα. Ενότητα και Αγώνας.  

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ήταν το μήνυμα που δόθηκε προς πάσα κατεύθυνση

Απόφαση Γ.Σ.
Ομόφωνα αποφασίστηκε να γίνει παράσταση-διαμαρτυρία στην διοίκηση του ΕΚΑΒ για να «πάρει πίσω» την προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκρατίας των εργαζομένων.

Παράσταση-διαμαρτυρία στην διοίκηση του ΕΚΑΒ


Μετά την παράσταση-διαμαρτυρία στην διοίκηση του ΕΚΑΒ

Κάτω από την μαζική και αγνωστική παρουσία των εργαζομένων του ΕΚΑΒ και των εκπροσώπων των συνδικαλιστικών φορέων που παρευρίσκονταν στην ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για παράσταση-διαμαρτυρία στην διοίκηση του ΕΚΑΒ, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ «πήραν πίσω» τις απειλές και την προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων που συμμετείχαν στην μεγάλη κινητοποίηση στις 20/10/2016.


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Η καλύτερη φωτογραφία όμως είναι η τρίτη από το τέλος με τον σχολιαστή- arxidiasosti-συγγραφέα των ανακοινώσεων του Σύριζα στο Εκαβ να τραβάει και αυτός φωτογραφίες από το πλάι. Τώρα θα τις δείξει στον Πολάκη,θα τις δείξει στην Διοίκηση, θα τις δείξει σε αυτούς που κάνει παρέα και βρίζουν μέρα νύχτα τους υπόλοιπους Εκαβίτες που δεν συμφωνούν μαζί τους ; Ποιός ξέρει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews