ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/10/16

Ασθενοφόρο στη Γορτυνία «έμεινε» στο δρόμο με ασθενή!Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ασθενοφόρο στη Γορτυνία «έμεινε» στο δρόμο με ασθενή!
arcadiaportal.gr

Χωρίς ασθενοφόρο έμεινε για ακόμα μία φορά το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, καθώς πριν από λίγη ώρα και ενώ μετέφερε ασθενή ακινητοποιήθηκε στην  Καρκαλού  λόγω μηχανικής βλάβης αναγκάζοντας την συνδρομή του ΕΚΑΒ από την Τρίπολη.

Το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τον τελευταίο καιρό, σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης των μονάδων Υγείας, λιγοστοί γιατροί, έλλειψη υπαλλήλων διοίκησης, αλλά και έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου.

Το Κέντρο Υγείας έχει μόνο έναν οδηγό ασθενοφόρου που καλύπτει μία συγκεκριμένη βάρδια κι έτσι όταν προκύψει μεταφορά κατά τις ώρες που δεν εργάζεται αυτός, οι γιατροί καλούν το ΕΚΑΒ από την Τρίπολη το οποίο χρειάζεται τουλάχιστον σαράντα λεπτά για να φτάσει στο Κέντρο Υγείας.

Ο Νάσος Κάλλας από τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας με δημοσίευσή του στο Facebook αναφέρει:

"Για ακόμη μια φορά το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας ακινητοποιημένο με ασθενή μέσα, έπειτα από αλλεπάλληλες οχλήσεις μας τίποτε δε γίνεται καλούμε τους αρμόδιους φορείς ξανά να μάς βοηθήσουν ζητούμε άμεση και οριστική λύση."

Πηγή: arcadiaportal.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews