ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/10/16

Ενημερωτική εκδήλωση από το ΕΚΑΒ Πρέβεζας για την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης της Καρδιάς, Βίντεο


Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Με ενημέρωση και εκπαίδευση των πολιτών σε πρακτικές δεξιότητες Βασικής Υποστήριξης της Ζωής και στη χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, γιόρτασε στην Πρέβεζα το Ε.Κ.Α.Β. την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης της Καρδιάς.Μπροστά από το δημαρχείο Πρέβεζας πιστοποιημένοι εκπαιδευτές τους ΕΚΑΒ από το Ευρωπαικό Συμβούλιο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης(ERC) στη βασική Υποστήριξη της Ζωής και την χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, έδωσαν απλές αλλά ταυτόχρονα σωτήριες συμβουλές για την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση σε δεκάδες πολίτες της Πρέβεζας που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο για να δουν τις επιδείξεις αλλά και για να συμμετάσχουν οι ίδιοι.


Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να ευαισθητοποιηθούν και να ενημερωθούν οι πολίτες πάνω σε θέματα πρώτων βοηθειών και κυρίως να μάθουν τι πρέπει να κάνουν μετά από μία καρδιακή ανακοπή και μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, ενώ επισημάνθηκε πως μπορεί πλέον να υπάρχει εξωτερικός αυτόματος απινιδωτής στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου και στο δημαρχείο, ωστόσο θα πρέπει δήμος και περιφέρεια να μεριμνήσουν προκειμένου να τοποθετηθούν ακόμη περισσότεροι σε δημόσιους χώρους.


Στην εκδήλωση συμμετείχαν από το ΕΚΑΒ Πρέβεζας οι Βασιλική Βασιλείου, Κατερίνα Τάκη, Λαμπρινή Γεώργα και ο Σταύρος Πολυχρονιάδης από το ΕΚΑΒ Λευκάδας.

Βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 9 Οκτ 2016


Επίδειξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης στην παραλία της Πρέβεζας από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ

Πηγή: atpreveza.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews