ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/10/16

Εκπαιδευτικά σεμινάρια από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ στους οδηγούς ασθενοφόρων του Κ.Υ. Θήρας, Βίντεο


Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΒΙΝΤΕΟ:Εκπαιδευτικά σεμινάρια από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ στους οδηγούς ασθενοφόρων του ΚΥ Θήρας
neasantorinis.gr

Κατά την επίσκεψή μας σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, ενημερωθήκαμε ότι πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά σεμινάρια από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ στους οδηγούς ασθενοφόρων του ΚΥ Θήρας, οι οποίοι είχαν προσληφθεί από τον Σύλλογο Στήριξης Κ.Υ.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Στήριξης Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, κα Λίτσα Πετίνη, μας ενημέρωσε ότι λίγο πριν γίνουν τα εγκαίνια του Νοσοκομείου, ο Σύλλογος ήρθε σε επαφή με τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ και ζητήθηκε να ακολουθήσει η εκπαίδευση των οδηγών, για να μπορέσουν αφού αποκτήσουν την απαραίτητη πιστοποίηση να προσληφθούν στο Νοσοκομείο.

Το αίτημα έγινε δεκτό, κατά συνέπεια, το Νοσοκομείο θα στελεχωθεί με ακόμα 4 άτομα, οδηγούς ασθενοφόρων κατάλληλα καταρτισμένους για να συμβάλουν ενεργά και άμεσα στην στελέχωση του Νοσοκομείου μας

ΕΚΑΒ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ
neasantorinis1


Δημοσιεύτηκε στις 7 Οκτ 2016

Πηγή: neasantorinis.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews