ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/10/16

Εγκαινιάστηκε ο τομέας του ΕΚΑΒ στον Παλαμά


Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Εγκαινιάστηκε ο τομέας του ΕΚΑΒ στον Παλαμά
karditsapress.gr

«Σάρκα και οστά», πήρε σήμερα ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας της ευρύτερης περιοχής του Παλαμά και των όμορων Δήμων, με τα εγκαίνια του τομέα ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας του Παλαμά.

Η λειτουργία του αναμένεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στην περιοχή αναφορικά με την άμεση διακομιδή των περιστατικών που το έχουν ανάγκη, δημιουργώντας ταυτόχρονα μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους.

Στην τελετή των εγκαινίων παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Μίλτος Μυλωνάς, ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Παπαγγελής, ο Διοικητής της 5ης ΔΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Νέστωρας Αντωνίου, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Τσιάκος, ο δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου, ο διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Βάϊος Βαρελάς, ο διευθυντής του Κ.Υ. Παλαμά κ. Ιωσήφ Χρούμπ, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Στις δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Μίλτος Μυλωνάς τόνισε μεταξύ άλλων πως η ηγεσία του υπουργείου προχωρά σε κινήσεις ουσίας που αλλάζουν το σύστημα υγείας στην περιφέρεια: «Είναι πολιτική βούληση του Υπουργείου να ενισχυθεί η δημόσια υγεία και να αγγίζει όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, όλους τους ανθρώπους που διαμένουν στη χώρα μας» τόνισε και συμπλήρωσε πως «θέλουμε ένα ΕΚΑΒ να πρωταγωνιστεί στην θωράκιση και ενδυνάμωση του συστήματος δημόσιας υγείας.» «Στοχευμένα συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας στην περιφέρεια, που θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα των πολιτών. Οι πολιτικές που διέλυσαν το σύστημα υγείας στην χώρα μας δεν θα συνεχιστούν. Κάνουμε παρεμβάσεις όπου χρειάζονται και όπου υπάρχουν οι ανάγκες. Ο τομέας ΕΚΑΒ στον Παλαμά θα λειτουργήσει άμεσα και θα στελεχωθεί ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν», τόνισε ο κ. Μυλωνάς που προανήγγειλε ανάλογες κινήσεις στα Φάρσαλα, τον Τύρναβο, αλλά και στην Μαγνησία το προσεχές διάστημα.
Αξίζει να σημειώσουμε πως στα χθεσινά εγκαίνια ήταν προγραμματισμένο να παραστεί και ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, κάτι που όμως δεν έγινε λόγω των πολλών και ανειλημμένων υποχρεώσεων του. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Σακελλαρίου ο αναπληρωτής υπουργός υποσχέθηκε πως στο επόμενο διάστημα θα επισκεφτεί την περιοχή και θα συζητήσει με τους φορείς του Νομού τα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της υγείας.
Δημοσιεύτηκε 19/10/2016

Πηγή: karditsapress.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews