ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/10/16

Ζευγαράκι Αιτωλοακαρνανίας: οι κάτοικοι ενημερώθηκαν για την παροχή πρώτων βοηθειών από εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ


Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ζευγαράκι: οι κάτοικοι ενημερώθηκαν για την παροχή πρώτων βοηθειών από κλιμάκιο του ΕΚΑΒ
agriniopress.gr

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημoτικού Σχολείου Ζευγαρακίου, ενημέρωση για τις πρώτες βοήθειες από κλιμάκιο του ΕΚΑΒ. «Οι Θεοδώρα Τσιόλη , Κώστας Κοφτέρης και Σωτήρης Καρύπης αξιοποίησαν την ημέρα του ρεπό τους με το να μεταδώσουν τις γνώσεις τους σε εμάς. Πραγματικά μάθαμε πολλά ουσιαστικά πράγματα και τους ευχαριστούμε θερμά.
Μας λύπησε ιδιαίτερα το γεγονός, όταν ενημερωθήκαμε, πως υπάρχουν αρκετοί μαθητές που παίρνουν και κάνουν πλάκα κρατώντας τις γραμμές του ΕΚΑΒ κατειλημμένες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν πραγματικά έκτακτα περιστατικά.

Αγαπητοί μας φίλοι ενημερώστε τα παιδιά σας πως με μια τέτοια πράξη μπορεί να χάσει κάποιος άνθρωπος τη ζωή του. Τέλος να ευχαριστούμε τη Δ/τρια του Δημ, Σχολείου για την παραχώρηση της αίθουσας», αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση στο facebook ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζευγαρακίου.

Πηγή: agriniopress.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews