ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/10/16

Εκπαίδευση πολιτών στο ΕΚΑΒ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για τον εορτασμό της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης της Καρδιάς»

    

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης της Καρδιάς, το ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας – Παράρτημα Ιωαννίνων είχε προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων ενημέρωσης και εκπαίδευσης των πολιτών σε πρακτικές δεξιότητες Βασικής Υποστήριξης της Ζωής για τις πρωτεύουσες των Νομών διοικητικής ευθύνης του (Ιωάννινα, Πρέβεζα Άρτα,).

Στην πόλη των Ιωαννίνων, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 (ώρες: 10.30 έως 14.00) στην πλατεία Πύρρου (κεντρική πλατεία, έναντι Περιφέρειας), με την ευγενική αρωγή και συνεργασία της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών.

Την ευθύνη της ενημέρωσης και των επιδείξεων  επωμίστηκαν  πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ERC) στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής και τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

Η εκδήλωση είχε μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό και οι συμμετέχοντες πολίτες μπόρεσαν  με τη βοήθεια πρακτικών ασκήσεων να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη Βασική Υποστήριξη της Ζωή.Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews