ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/10/16

Συνάντηση Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ & προεδρείου ΠΟΕΔΗΝ με τα πολιτικά κόμματα.

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Συνάντηση  Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ & προεδρείου ΠΟΕΔΗΝ  με τα πολιτικά κόμματα. 

Λίγη ώρα μετά την άφιξη των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στη βουλή, έγινε δεκτό το αίτημα τους για συνάντηση με τα πολιτικά κόμματα ώστε να ενημερωθούν οι βουλευτές για τους κινδύνους που κρύβει η συγκεκριμένη τροπολογία για τον τομέα της υγείας. Επταμελής επιτροπή (5 από το ΕΚΑΒ και 2 από την ΠΟΕΔΗΝ) εισήλθαν στον χώρο του Κοινοβουλίου και συναντήθηκαν με τους παρακάτω: 


Συνάντηση Σωματείου ΕΚΑΒ-ΠΟΕΔΗΝ με τον κ. Παπαδόπουλο Αθανάσιο (ΣΥΡΙΖΑ), πρόεδρο της επιτροπής ελέγχου κυβερνητικού έργου. Ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι κατανοεί το πρόβλημα που προκύπτει με την τροπολογία χωρίς όμως να δεσμευτεί για το οτιδήποτε. Παράλληλα καταδικάζει ως απαράδεκτη την προσπάθεια  τρομοκρατίας που επιχειρεί η διοίκηση του ΕΚΑΒ προς τους εργαζόμενους οι οποίοι διεκδικούν με κινητοποιήσεις.
    

Συνάντηση Σωματείου ΕΚΑΒ-ΠΟΕΔΗΝ με τον κ. Παπαχρηστόπουλο Αθανάσιο (ΑΝΕΛ) ο οποίος ζήτησε να ενημερωθεί από τους εργαζόμενους για τις ενστάσεις τους στην συγκεκριμένη τροπολογία και τάχθηκε υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΚΑΒ χωρίς όμως να δεσμευτεί για κάτι περαιτέρω. 


Συνάντηση Σωματείου ΕΚΑΒ-ΠΟΕΔΗΝ με τον κ.Κέλλα Χρήστο τομεάρχη υγείας της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Κέλλας ενημέρωσε τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ ότι θα καταψηφίσει την συγκεκριμένη τροπολογία και επίσης θα καταγγείλει την τρομοκρατία της Διοίκησης του ΕΚΑΒ προς τους εργαζόμενους.


Συνάντηση Σωματείου ΕΚΑΒ-ΠΟΕΔΗΝ με αντιπροσωπία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (κ. Χριστοφιλοπούλου, κ. Πρωτόπαπα και κ. Μαργαρίτη) οι οποίοι ενημέρωσαν τους εργαζόμενους ότι θεωρούν απαράδεκτη την τροπολογία η οποία δεν κατατέθηκε καθόλου στην επιτροπή αλλά ξαφνικά κατατέθηκε στην βουλή  λίγες ώρες πριν την ψήφιση της. Καταδίκασαν την τρομοκρατία που ασκεί η διοίκηση του ΕΚΑΒ προς τους εργαζόμενους και  δήλωσαν πως δεν θα ψηφίσουν την τροπολογία. Αν και ως παράταξη τάσσονται υπέρ κάποιων ιδιωτικοποιήσεων σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να δεχτούν το ξεπούλημα της υγείας.


Συνάντηση Σωματείου ΕΚΑΒ-ΠΟΕΔΗΝ με τον κ. Λαμπρούλη Γιώργο (ΚΚΕ) ο οποίος τάχθηκε υπέρ των εργαζομένων και δήλωσε πως καμιά παραχώρηση του ΕΚΑΒ προς ιδιώτες δεν θα γίνει δεχτή, όπως επίσης και καταδίκασε την τρομοκρατία που ασκεί η διοίκηση προς τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ.


Συνάντηση Σωματείου ΕΚΑΒ με τον κ. Μπαργιώτα Κωνσταντίνο (Ποτάμι) ο οποίος ενημέρωσε τους εργαζόμενους πως δεν θα ψηφίσει την παράγραφο γ) και δ) της συγκεκριμένης τροπολογίας. Καταδίκασε επίσης την τρομοκρατία που ασκεί η διοίκησης προς τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ.


Συνάντηση Σωματείου ΕΚΑΒ-ΠΟΕΔΗΝ με τον κ. Σπύρου (Διευθυντής κοινοβουλευτικής ομάδας Ένωσης Κεντρώων) ο οποίος ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι θα ενημερώσει τον κ. Λεβέντη για τα αιτήματα των εργαζομένων και πήρε θέση επίσης κατά της συγκεκριμένης τροπολογίας και καταδίκασε την τρομοκρατία της διοίκησης προς τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ που διαδηλώνουν για τα δίκαια αιτήματα τους.


Στην συνέχεια οι εργαζόμενοι αποχώρησαν και αναμένουν την έκβαση της ψηφοφορίας που θα πραγματοποιηθεί στην βουλή  για να αναθεωρήσουν την στάση τους.Για το  ΕΚΑΒNews : Χουλιάρας Βασίλειος 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. ποιός από την Διοίκηση τρομοκρατεί τους εργαζόμενους ; γιατί δεν το λέτε για να ξέρουν οι συνάδελφοι που δεν ήταν εκεί και είναι εκτός Αθηνών ;δεν εργάζονται όλοι στην Αθήνα και δεν ξέρουν και πρέπει να φυλαγόμαστε από τους ρουφιάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews