ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/10/16

Ο υπουργός υγείας να πάρει θέση στις καταγγελίες των εργαζομένων του ΕΚΑΒ - Αναφορά κατέθεσαν οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων


Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ
paidis.com

Αναφορά κατέθεσαν οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, Μάριος Γεωργιάδης και Αναστάσιος Μεγαλομύστακας

Να εξεταστούν οι  σοβαρές καταγγελίες των εργαζομένων του ΕΚΑΒ… που κάνουν λόγο για ρουσφετολογικές και χωρίς κανένα κριτήριο μετακινήσεις υπαλλήλων στην εκλογική περιφέρεια του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη… “θυσιάζοντας” τη δημόσια υγεία με το “λουκέτο σε 20 τομείς του ΕΚΑΒ λόγω βλάβης οχημάτων, ζητούν με αναφορά τους προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης, Μάριος Γεωργιάδης και Αναστάσιος Μεγαλομύστακας.

“Είναι απαράδεκτο 70 ασθενοφόρα μόνο στην Αττική -σύμφωνα με τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ- να σκουριάζουν ακινητοποιημένα λόγω μη επισκευάσιμων βλαβών και η υγεία του κάθε πολίτη σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να στηρίζεται στο φιλότιμο του γείτονα για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο”  επισημαίνουν οι τρεις βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων που επισυνάπτουν στον Υπουργό το δελτίο τύπου με τις “βαριές” καταγγελίες των εργαζομένων του ΕΚΆΒ ζητώντας απαντήσεις και ενέργειες που θα έχουν ως σκοπό τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας των Ελλήνων.

Δημοσιεύτηκε 16/10/2016

Πηγή: paidis.com


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews