ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/10/16

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ-Ξεπουλάνε το ΕΚΑΒ σε ιδιωτικές εταιρείες!!


Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΩΡΑ 21:30

Φαίνεται ότι η αναδιοργάνωση της λειτουργίας των αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, ενός τμήματος που έχει θρηνήσει νεκρούς ιατρούς και διασώστες τα προηγούμενα χρόνια , γίνεται από την διοίκηση του ΕΚΑΒ και το Υπουργείο Υγείας με το «ξεπούλημα» των υπηρεσιών του στα ιδιωτικά συμφέροντα. 
Με τροπολογία που ψηφίζετε αύριο στη Βουλή δίνετε η δυνατότητα στο ΕΚΑΒ να συνάψει συμβάσεις με ιδιωτικές εταιρίες (αεροπορικές ή άλλες) για μίσθωση μέσων στην περίπτωση που τα δικά του μέσα δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών.
Με το άρθρο γ. της προτεινόμενης τροπολογίας ανοίγει ο δρόμος και για την μίσθωση  ιδιωτικών ασθενοφόρων. 

Τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ αυτή σε λίγη ώρα θα προχωρήσουν σε ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. με θέμα: «Την απόσυρση της τροπολογίας με την οποία καταργείτε ο δημόσιος χαρακτήρας του ΕΚΑΒ και έχουμε την είσοδο των ιδιωτικών συμφερόντων στις εναέριες και επίγειες μεταφορές»!

Στην τροπολογία αυτή περιέχεται η παράγραφος, η οποία λέει τα εξής: «Στο ΕΚΑΒ παρέχεται η δυνατότητα σύμβασης συμβάσεων με αεροπορικές ή άλλες εταιρείες μεταφορών για μίσθωση μέσων, ύστερα από έγκριση του Υπουργού Υγείας και Πρόνοιας, στην περίπτωση που τα δικά του μέσα δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών του»

Καλούμε τους εργαζόμενους να βρίσκονται σε εγρήγορση!!


Νεότερα σε λίγο από το ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews