ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/10/16

Σε ήπιο ύφος τώρα ο Παύλος Πολάκης έναντι της ΠΟΕΔΗΝ...


Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Σε ήπιο ύφος τώρα ο Παύλος Πολάκης έναντι της ΠΟΕΔΗΝ...
ygeia360.gr

Από Βασίλη Βενιζέλο

Σε εντελώς διαφορετικό ύφος, σε καταφανώς ήπιους τόνους απάντησε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στη διαδήλωση την οποία διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Εκπλήσσοντας τους πάντες, σε συνέτευξή του στη δημόσια τηλεόραση, ο Παύλος Πολάκης ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

"Η δυσπιστία από πλευράς των εργαζομένων στα νοσοκομεία είναι σε ένα βαθμό δικαιολογημένη, με βάση την προηγούμενη εμπειρία τους στα χρόνια των μνημονίων. Θα το πω όμως με ένα ρητό: άλλοι παπάδες ήρθανε, άλλα χαρτιά βαστούνε. Από πέρυσι τον Οκτώβρη έχουν διοριστεί στα νοσοκομεία 1.200 νέοι επικουρικοί γιατροί, 187 άτομα διασώστες στο ΕΚΑΒ, 578 μόνιμο νοσηλευτικό προσωπικό"...


Πηγή: ygeia360.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews