ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/10/16

ΑΔΕΔΥ: Στήριξη της κινητοποίησης του Σωματείου Εργαζομένων Ασκληπιείου Βούλας-Συνεχίζονται οι συνδικαλιστικές διώξεις στον χώρο της υγείας!


Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews


Καταγγέλλουμε τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής της λιτότητας και των περικοπών από την κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ.  και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, που έχουν οδηγήσει το Ασκληπιείο Βούλας σε αδιέξοδο καλύπτοντας, ταυτόχρονα, την αυταρχική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Διοικητή του Νοσοκομείου.

Καταγγέλλουμε τις αυθαίρετες και παράνομες μετακινήσεις καθώς και την καθαίρεση προϊσταμένων διαφόρων τμημάτων. Η μία προϊσταμένη, είναι εκλεγμένη στο Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ενώ η άλλη, κράτησε σθεναρή στάση απέναντι στις πιέσεις της διοίκησης όταν, πριν από δυο εβδομάδες, συμμετέχοντας στην κινητοποίηση του σωματείου, σταμάτησε να κατεβάζει καρτέλες από ετοιμόρροπους φοριαμούς, όταν ένας εξ αυτών καταπλάκωσε εργαζόμενη συνάδελφό μας.

Καταγγέλλουμε την προσβλητική συμπεριφορά του Διοικητή του Ασκληπιείου, που  εξύβρισε, κατά την διάρκεια συνεδρίασης, τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο ΔΣ του νοσοκομείου γιατί δεν ψήφισε υπέρ στα θέματα που αυτός απαιτούσε.

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση των συγκεκριμένων διοικητικών πράξεων και την επιστροφή των προϊσταμένων συναδελφισσών στη θέση τους.

Καλούμε τον λαλίστατο αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, την διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής και τον διορισμένο Διοικητή του Ασκληπιείου Βούλας, να σταματήσουν τις αυθαίρετες διώξεις και μετακινήσεις, να σταματήσουν τις επιλεκτικές επιχορηγήσεις και ρουσφετολογικές τοποθετήσεις και να δείξουν έμπρακτα σεβασμό και αναγνώριση στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των εργαζομένων που κρατάνε όρθιο το νοσοκομείο, να χρηματοδοτήσουν το νοσοκομείο και να προσλάβουν μόνιμο προσωπικό, ώστε το νοσοκομείο να λειτουργεί με ασφάλεια, επάρκεια και ποιότητα ως γενικό νοσοκομείο που εξυπηρετεί ένα εκατομμύριο ανθρώπους στα νότια προάστια.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου και τα συνδικαλιστικά στελέχη των Ομοσπονδιών – μελών της, να στηρίξουν με την παρουσία τους τη συγκέντρωση και την παράσταση διαμαρτυρίας που οργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων κατά της Διοίκησης του Ασκληπιείου Βούλας, την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016, στις 9.00π.μ. στην κεντρική πύλη του Νοσοκομείου (Λεωφ. Βασιλέως Παύλου 1, Βούλα).

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Πηγή: adedy.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews