ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/10/16

Ευρεία σύσκεψη στους Αργυράδες με την συμμετοχή του Σωματείου Εργαζομένων - Ψήφισμα για ίδρυση Τομέα ΕΚΑΒ στην νότια Κέρκυρα


Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016             
ΕΚΑΒNews

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας, ανταποκρινόμενο σε πρόσκληση του τοπικού συμβουλίου του δημοτικού διαμερίσματος Αργυράδων, παραβρέθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου σε ευρεία σύσκεψη   που πραγματοποιήθηκε στους Αργυράδες, με θέμα την δημιουργία Τομέα ΕΚΑΒ στο νότιο τμήμα του νησιού της Κέρκυρας.


Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νομού Παυλίδης Κωνσταντίνος, περιφερειακοί σύμβουλοι άλλων δ.δ. νοτίου Κέρκυρας καθώς και γιατροί του Κ.Υ. Λευκίμμης.

Με ομόφωνη απόφαση εκδόθηκε ψήφισμα το οποίο θα υπογραφεί απ΄όλους τους τοπικούς φορείς και συλλόγους της νοτίου Κέρκυρας το οποίο θα σταλεί στο Υπουργείο Υγείας και στην διοίκηση του ΕΚΑΒ. Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews