ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/10/16

Διαμαρτυρία των εργαζομένων στο γραφείο της διοίκησης του ΕΚΑΒ-Πως αποκάλεσε ο αντιπρόεδρος Μ.Μυλωνάς το δ.σ. του σωματείου!!-Βίντεο με τις δηλώσεις


Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ο αντιπρόεδρος Μ.Μυλωνάς παραδέχθηκε ότι πήρε ο ίδιος τηλέφωνο εχθές (25/10/2016) τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην στάση εργασίας που έγινε στις 20/10/2016.

Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς τηλεφωνικά σε εργαζόμενο που συμμετείχε στην κινητοποίηση: «Κάποια αρχ..., σας παραπληροφορούν ότι θέλω να τρομοκρατήσω τους εργαζόμενους και πήρα να σε ενημερώσω ότι η πρόθεσή μου ήταν απλά να σας ενημερώσω για αυτό που κάνατε…

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ σήκωσαν το «γάντι»!!... και η διοίκηση τα πήρε όλα πίσω!!

Η στιγμή που οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ εισβάλλουν στο γραφείο του προέδρου
Proto Thema 

Εισβολή των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στο γραφείο του προέδρου
protothema.gr

Ένταση στη σημερινή διαμαρτυρία
Χρήστος Χατζησπύρου
Διαμαρτυρία σε ένδειξη συμπαράστασης «στους εργαζόμενους του Κέντρου που δέχτηκαν εκφοβισμό από τη διοίκηση»

Αιφνιδιαστική κινητοποίηση πραγματοποίησε το σωματείο εργαζομένων του ΕΚΑΒ της Αθήνας στο γραφείο του προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Κωνσταντίνου Καρακατσιανόπουλου καθώς οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν απόπειρα εκφοβισμού τους προκειμένου να μην παίρνουν μέρος σε κινητοποιήσεις.

Εισβολή των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στο γραφείο προέδρου
Proto Thema
Χαρακτηριστικά σε δηλώσεις τους οι εργαζόμενοι υπογράμμισαν πως δέχτηκαν τηλεφωνήματα τη Δευτέρα και την Τρίτη από το γραφείο του αντιπροέδρου της διοίκησης του ΕΚΑΒ κ. Μυλωνά προκειμένου να εμφανιστούν στο γραφείο του όσοι εργαζόμενοι συμμετείχαν στην κινητοποίηση της περασμένης Πέμπτης.

«"Κάποια αρχ..., σας παραπληροφορούν ότι θέλω να τρομοκρατήσω τους εργαζόμενους και πήρα να σε ενημερώσω ότι η πρόθεσή μου ήταν απλά να σας ενημερώσω για αυτό που κάνατε", αυτό μου το είπε ο αντιπρόεδρος ο κ. Μυλωνάς» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Δράνιας μέλος του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ της Αθήνας.

Δείτε τις δηλώσεις των εργαζομένων μετά την ένταση στο γραφείο του διοικητή

ΕΚΑΒ:Δείτε τις δηλώσεις των εργαζομένων μετά την ένταση στο γραφείο του διοικητή

Proto ThemaΠηγή: protothema.grΟι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ σήκωσαν το «γάντι»- «Ντου» σε γραφείο και πιθανές οι κινητοποιήσεις
iatropedia.gr

Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη

«Διοίκηση ΕΚΑΒ: Τόλμησες να συμμετάσχεις στην κινητοποίηση; Αύριο στις 10 στο γραφείο του αντιπροέδρου κ. Μυλωνά για να υποστείς τις συνέπειες!»…
Αυτό αναφέρουν οι εργαζόμενοι σε ανάρτησή τους στο ΕΚΑΒNews και σχολιάζουν σε προσωπικές συζητήσεις. Και εφόσον η κλήση στο γραφείο του αντιπροέδρου γίνεται για εκφοβισμό κι όχι για εξηγήσεις, αποτελεί σίγουρα πρωτοφανή κίνηση! Για τον λόγο αυτό οι εργαζόμενοι συνεδριάζουν από νωρίτερα το πρωί ώστε να καθορίσουν την στάση τους.

Δεν πρέπει να αποκλείουμε την περίπτωση να δούμε κινητοποιήσεις στο ΕΚΑΒ καθώς οι εργαζόμενοι δείχνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν να περάσει ούτε η "ιδιωτικοποίηση" κάποιων υπηρεσιών του, όπως είναι οι αεροδιακομιδές που πέρασε με τροπολογία ο κ. Πολάκης, αλλά ούτε και οι συμπεριφορές εκφοβισμού...

Η κλήση στο γραφείο του αντιπροέδρου του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, Μιλτιάδη Μυλωνά αυτών οι οποίοι συμμετείχαν στις διαμαρτυρίες έξω από την Βουλή για την τροπολογία των αεροδιακομιδών, φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα στον ωκεανό των κακών σχέσεων εργαζομένων- διοίκησης.

Δεν αποκλείεται όμως και η περίπτωση να δοθούν εξηγήσεις και όλα να λήξουν χωρίς παραπάνω προβλήματα...

Νωρίτερα επικράτησε ένταση στο κτήριο όπου πραγματοποιείται η γενική συνέλευση του ΕΚΑΒ, με αποτέλεσμα κάποιοι εργαζόμενοι να εισβάλουν στο γραφείο του κ. Μυλωνά.

Η στιγμή της εισβολής από εργαζόμενους στα γραφεία του ΕΚΑΒ

Όλα ξεκίνησαν όταν όπως καταγγέλουν οι εργαζόμενοι όσοι συμμετείχαν τις προηγούμενες ημέρες σε κινητοποιήσεις κλήθηκαν στο γραφείο του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδη Μυλωνά για να δώσουν εξηγήσεις.

Η κλήση λοιπόν στο γραφείο του αντιπροέδρου του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, Μιλτιάδη Μυλωνά αυτών οι οποίοι συμμετείχαν στις διαμαρτυρίες έξω από την Βουλή για την τροπολογία των αεροδιακομιδών, φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα στον ωκεανό των κακών σχέσεων εργαζομένων- διοίκησης.

Έτσι εισέβαλλαν κάποιοι στο γραφείο του κ. Μυλωνά για να διαμαρτυρηθούν ενώ την ίδια ώρα στο ίδιο κτίριο ήταν σε εξέλιξη η γενική συνέλευση του ΕΚΑΒ.

ΕΚΑΒ: Ένταση στο γραφείο του διοικητή
newsittv 


Δηλώσεις εργαζομένων του ΕΚΑΒ

newsittv


Με πληροφορίες από το Newsit.grΠηγή: iatropedia.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

3 σχόλια :

 1. πρεπε ι να καταλαβουν οι δοτοι κ οι παρατρεχαμενοι τους οτι το εκαβ δεν τους ανοικει το εκαβ ανοικει στον λαο κ τους εργαζομενους..το εκαβ ειναι οιογενεια ενωμενη κ ετσι θα παραμνει..ο εκφοβισμος τους δεν θα περασει..μετα απο 35 χρονια στον χωρο εχω αυτο το δικαιωμα να τοποθετουμαι....με την εργασιαμας στο εκαβ σπουδασν παιδια μεγαλωσαν κ εζησαν οικογενειες...μη το χαρισουμε κ ιδικα μη το χαρισετε οι εν ενεργεια...δεν τους ανοικει..αλλωστε σε λιγο φευγουν!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. πρεπε ι να καταλαβουν οι δοτοι κ οι παρατρεχαμενοι τους οτι το εκαβ δεν τους ανοικει το εκαβ ανοικει στον λαο κ τους εργαζομενους..το εκαβ ειναι οιογενεια ενωμενη κ ετσι θα παραμνει..ο εκφοβισμος τους δεν θα περασει..μετα απο 35 χρονια στον χωρο εχω αυτο το δικαιωμα να τοποθετουμαι....με την εργασιαμας στο εκαβ σπουδασν παιδια μεγαλωσαν κ εζησαν οικογενειες...μη το χαρισουμε κ ιδικα μη το χαρισετε οι εν ενεργεια...δεν τους ανοικει..αλλωστε σε λιγο φευγουν!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 20/10/2016 : ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
  Πολλά ασθενοφόρα μαζί, με τις σειρήνες τους να ουρλιάζουν, κάνουν φοβερό πάταγο και τραβούν τόσο πολύ την προσοχή του κόσμου, που θες δεν θες, θα περάσει στο υποσυνείδητό σου ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει! Ευχή κάθε κυβέρνησης (που χρησιμοποιεί το ΕΚΑΒ για να κάνει κοινωνική πολιτική), τα ασθενοφόρα να μην χρησιμοποιούνται στις διαδηλώσεις των Εκαβιτών. Θα παραμείνει απλά ευχή.
  Γιατί ούρλιαζαν τα ασθενοφόρα λοιπόν; Διαμαρτύρονταν οι εργαζόμενοι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού. Έτσι τους πληροφόρησαν οι εκπρόσωποι του σωματίου, στέλνοντάς τους ένα ξερό μήνυμα μέσα στη νύχτα και μας έπιασαν κυριολεκτικά στον ύπνο. Τί έγινε βρε παιδιά; Ξαναγύρισε η ALITALIA; Πάλι θα πέφτουν τα ελικόπτερα;
  Και η πιο εύστοχη ερώτηση μέσα στη συνέλευση της 20/10/2016 : οι γιατροί πού είναι; Τί άποψη έχουν; Καίγεται το σπίτι τους και απουσιάζουν …έχοντας άλλες δουλειές να κάνουν! Τόσο σοβαρό θέμα, θα το άφηναν οι γιατροί να περάσει έτσι ,νομίζετε;
  Οι ΕΚΑΒΙΤΕΣ. Δύσκολη δουλειά.
  Και γίνεται ακόμα δυσκολότερη γι’ αυτούς που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή. Γι’ αυτούς που ΕΒΑΛΑΝ ΠΛΑΤΗ. Ομάδα 5η, ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΑΣ. Η ομάδα με τους παλαιότερους, όχι μόνο σε προϋπηρεσία ,αλλά και σε εμπειρία και με στοιχειοθετημένη άποψη για τη λειτουργία του Οργανισμού…διότι είναι παλιοί, γνωρίζουν πολλά….και το ηθικό τους δεν κάμπτεται ούτε με την απειλή στέρησης κλιμακίου…..
  Δεν ήταν, όμως, όλοι παρόντες έξω από τη Βουλή. Τί απαντήσεις έδωσαν στο Μαθιόπουλο, όταν προσπάθησε τηλεφωνικά να τους μεταπείσει; -Τι με νοιάζει εμένα ρε. Να πουληθούν οι αεροδιακομιδές. Σάμπως θα με έστελναν ποτέ να δουλέψω εκεί; Το ίδιο και τα ΄χρόνια΄. Να πουληθούν και αυτά.
  ΑΠΑΞΙΩΣΗ Κε Μαθιόπουλε. ΑΠΑΞΙΩΣΗ. Αναρωτηθήκατε καθόλου γιατί;;;
  Σας ενδιαφέρει πραγματικά ο Οργανισμός ή μήπως το πέταγμα λάσπης (με κάθε ευκαιρία) στο αντίπαλο στρατόπεδο από το δικό σας;;; (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ).
  Όλοι εμείς δεν είμαστε χθεσινοί. Θα σας πω μόνο ότι σας έχουν πάρει χαμπάρι και νεότεροι συνάδελφοι. Μια συναδέλφισσα μου είπε: νομίζεις ότι δεν ξέρουμε γιατί τα κάνει ΤΩΡΑ όλα αυτά ο Μαθιόπουλος;;;;!!!!!!!! Τόσα χρόνια γιατί δεν τα έκανε;
  Και επίσης,κε Μαθιόπουλε γιατί σπέρνετε την καταστροφή; Για ποιον εκφοβισμό και τρομοκρατία εργαζομένων μιλάτε; Εμείς είμαστε ΔΕΚΑ συνάδελφοι που πήγαμε στη Βουλή και κανείς από εμάς δεν φοβερίσθηκε από κανέναν πρόεδρο ή αντιπρόεδρο. Δεν μας ενδιαφέρουν διόλου τα μικροπολιτικά σας παιχνίδια, αλλά δυστυχώς για εσάς, αυτή είναι η αλήθεια.
  Πρώτον: Εσείς παραλείψατε να μας αναφέρετε στην συνέλευση (20-10-2016), τα δικαιώματά μας και τις υποχρεώσεις μας, αφού θα πηγαίναμε με τα ασθενοφόρα στη Βουλή (κάτι το οποίο απλά είθισται). Και θα σας παρακαλέσω, για όσο θα είστε πρόεδρος των εργαζομένων, να πληροφορείτε με σωστό τρόπο τους εργαζομένους και να μην θεωρείτε τίποτα αυτονόητο. (Φυσικά σε υποψία ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού, πάλι θα βουτάγαμε τα ασθενοφόρα και θα κατεβαίναμε στη Βουλή, αλλά αυτό δεν αναιρεί τη σωστή πληροφόρηση που είχατε χρέος να μας δώσετε).
  Δεύτερον: γιατί όποιο πλήρωμα ασθενοφόρου επιθυμεί να εργασθεί (σε στάσεις και απεργίες) πρέπει να ενημερώνει το σωματείο ή να το δηλώνει στον ασύρματο (λες και θα ντραπούμε τελικά) και γιατί δεν είναι αρκετό να ενημερώσει το γραφείο κίνησης, που είναι και το μοναδικό αρμόδιο; Γνωρίζετε, ότι συζητείται (και θα έρθει και στην επόμενη συνέλευση ως θέμα), ότι κάποιοι συνάδελφοι το θεωρούν αυτό ως εκφοβισμό εκ μέρους του σωματίου;; Τα γνωρίζετε ολ’ αυτά;;
  Εμείς, όσο θα θίγονται τα δικαιώματά μας, γνωρίζουμε πολύ καλά τί πρέπει να πράξουμε, και στις κινητοποιήσεις θα βλέπετε την συμμετοχή μας να αυξάνεται ή όχι. Στα κομματικά σας παιχνίδια δεν έχουμε σκοπό να συμμετάσχουμε.
  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ κε Μαθιόπουλε. Αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι όσοι σκοπεύουν να διεκδικήσουν τη ψήφο μας στις επερχόμενες εκλογές του σωματίου.

  Με απόλυτο σεβασμό
  προς όλα τα μέλη του σωματίου και προς όσους ήταν κάποτε,
  αλλά διαγράφτηκαν για κάποιο λόγο

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews