ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/10/16

STAR:Τροχαίο έξω από τη βουλή - Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από 40 λεπτά!, Βίντεο


Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΜΟΝΟ στο Star-Τροχαίο με πρώην υπουργό έξω από τη Βουλή! Το ασθενοφόρο ήλθε μετά από 40 λεπτά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τροχαίο έξω από τη βουλή - Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από 40 λεπτά - (STAR 18.10.2016)


Δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτ 2016
STAR - ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΝΕΑ

ΜΟΝΟ στο Star-Τροχαίο με πρώην υπουργό έξω από τη Βουλή! Το ασθενοφόρο ήλθε μετά από 40 λεπτά
star.gr

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στον χώρο της Υγείας και ειδικότερα με τα ασθενοφόρα ήταν και το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης έξω ακριβώς από τη Βουλή, στην βασιλίσσης Σοφίας.

Ο πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης τράκαρε μοτοσικλετιστή. Μέσα στην ατυχία του ο μοτοσικλετιστής, στάθηκε τυχερός, καθώς μετά το ατύχημα, έσπευσε για τις πρώτες βοήθειες ο γιατρός της Βουλής.

Δίπλα του στεκόταν και ο πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης που ενεπλάκη με το αυτοκίνητό του στο τροχαίο. Από την πρώτη στιγμή κλήθηκε ασθενοφόρο, αλλά μετά από σχεδόν 40 λεπτά δεν είχε φτάσει.

Το ατύχημα συνέβη στην κάθοδο της βασιλίσσης Σοφίας ένα μόλις χιλιόμετρο από τον Ευαγγελισμό και 5,9 χιλιόμετρα από το Κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ. Περαστικοί που κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, έκαναν λόγο για εγκληματική αργοπορία.

Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου νοσηλεύεται ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του.  Το ερώτημα όμως είναι τι θα γινόταν σε περίπτωση που δεν υπήρχε κοντά γιατρός να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και το ασθενοφόρο έφτανε με τόση μεγάλη καθυστέρηση...

Πηγή: star.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews