ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/11/16

Ενημερωτική εκδήλωση για τους κατοίκους με θέμα το διαβήτη διοργανώνει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016


ΕΚΑΒNews

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΟΝ


Αθήνα 11 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό  των όμορων δήμων της περιοχής  στο χώρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αττικόν» διοργανώνουν την Δευτέρα 14 Νοέμβρη 2016 από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι,  το Διαβητολογικό Κέντρο της Β΄ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, σε συνεργασία με την  Νοσηλευτική και Ιατρική Υπηρεσία.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και η εκδήλωση διοργανώνεται στοπλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη, που έχει καθιερωθεί από τον  Παγκόσμιο Οργανισμό Διαβήτη για την 14η Νοέμβρη. Το  βασικό μήνυμα  φέτος, για την «Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη»    έχει  τίτλο «ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ - EYESONDIABETES».

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής,  είναι η ενημέρωση των κατοίκων των όμορων Δήμων και των επαγγελματιών υγείας, για την σημασία της πρώιμης διάγνωσης του Σακχαρώδη Διαβήτη, την σωστή παρακολούθηση και την καλή ρύθμιση του, προς μείωση των απώτερων επιπλοκών.

Η εκδήλωσή θα περιλαμβάνει ενημέρωση κοινού στο χώρο υποδοχής του Νοσοκομείου: 9.00 -14.00 και επιστημονικό πρόγραμμα στο χώρο του Κεντρικού Αμφιθεάτρου: 11.00-13.00.

Στο χώρο υποδοχής του Νοσοκομείου,  οι κάτοικοι των  όμορων δήμων θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν θεματικά περίπτερα όπου θα μπορούν  να :

Κάνουν μέτρηση   του σακχάρου τους και της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης όπου είναι απαραίτητο,

Ενημερωθούν οι διαβητικοί αλλά και οι μη διαβητικοί από τους επαγγελματίες υγείας,

Προμηθευτούν σχετικά ενημερωτικά έντυπα,

Παρακολουθήσουν σχετικά με το διαβήτη Video,

Πάρουν συμβουλές για την σωστή διατροφή από τους διαιτολόγους

Γευτούν  υγιεινά σνακ,

Ενημερωθούν  για τα οφέλη της άσκησης και επίδειξη ασκήσεων γυμναστικής, από γυμναστές και φυσιοθεραπευτές του Νοσοκομείου μας.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews