ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/11/16

Ρυθμίζουν χρέη των Νοσοκομείων κ του ΚΕΕΛΠΝΟ - Ξεχάσανε… πάλι το ΕΚΑΒ και τα οφειλόμενα Δεκεμβρίου 2014!


Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Με τροπολογία του υπουργείου Υγείας σε σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας νομιμοποιούνται δαπάνες από ληξιπρόθεσμες οφειλές προηγούμενων ετών.

Η τροπολογία αφορά δαπάνες των Δ.Υ.Πε., που πραγματοποιήθηκαν από 1.1.2015 έως και 31.10.2016, δαπάνες του Γενικού Νοσοκοµείου Σάµου και δαπάνες που αφορούν σε υπερωριακή εργασία, νυχτερινή εργασία, εργασία τις Κυριακές και εξαιρέσιµες ηµέρες πέραν της υποχρεωτικής, καθώς και εργασία για συµπλήρωση της εβδοµαδιαίας υποχρεωτικής του προσωπικού του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Για άλλη μία φορά ξεχάστηκε… η ρύθμιση για την καταβολή της εργασίας μας το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου 2014.Δείτε εδώ το Νομοσχέδιο που ψηφίστηκεΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews