ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/11/16

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016


Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
Αθήνα 22-11-2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αθηνών καλεί όλες τις συναδέλφους και τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην 24ωρη Γενική  Πανελλαδική Απεργία που έχει προκηρυχθεί για την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 ενάντια στα σκληρά μέτρα και τις απαράδεκτες δεσμεύσεις στα πλαίσια του τρίτου μνημονίου που εφαρμόζεται από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ και τους ξένους τοκογλύφους - δανειστές.

Παλεύουμε για να μην υποχωρήσει κι άλλο ο μισθός μας όπως προβλέπεται, να σταματήσει η ανελέητη και ληστρική φοροεπιδρομή,να καταργηθούν οι Νόμοι που ετοιμάζουν κι άλλες μειώσεις των εισοδημάτων μας.
Ζητάμε την κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας και επιδιώκουμε την πρόσληψη μονίμου εξειδικευμένου προσωπικού που θα καλύπτει τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες του ΕΚΑΒ.

Αγωνιζόμαστε για ένα σύγχρονο ΕΚΑΒ με δημόσιο χαρακτήρα, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας σήμερα ,θα έχει Πανελλαδική ανάπτυξη με σωστή οργάνωση, σύγχρονο στόλο οχημάτων, επαρκώς εκπαιδευμένο προσωπικό και την απαραίτητη χρηματοδότηση για να λειτουργήσει σωστά και να συνεχίσει να προσφέρει στους πολίτες.

Καλούμε όλες και  όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην Γενική Απεργία και να δώσουν το παρών στην συγκέντρωση που θα γίνει την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μαθιόπουλος Γεώργιος                                           Μπαρκονίκος ΧρήστοςΔείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews