ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/11/16

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου ψηφίζουμε για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ, Δύο οι έδρες-Τρείς οι συνδυασμοί που συμμετέχουν


Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ ψηφίζουν για να αναδείξουν τους δύο εκπροσώπους τους, από τα πέντε συνολικά μέλη, στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ.

Η ψηφοφορία είναι από τις 07:00 έως 17:00. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε έδρα Παραρτήματος του ΕΚΑΒ βρεθούν εκείνη την ημέρα.

Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική. Οι ψηφοφόροι πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με Αστυνομική Ταυτότητα ή με Βιβλιάριο Ασθενείας ή με Άδεια Οδήγησης.

Οι έδρες των Παραρτημάτων του ΕΚΑΒ είναι:
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΤΡΑ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΛΑΡΙΣΑ
ΚΑΒΑΛΑ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΛΑΜΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΤΡΙΠΟΛΗ
ΚΟΖΑΝΗ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ και ΡΟΔΟΣ (για διευκόλυνση)

Σε όλα τα παραπάνω ΕΚΑΒ θα υπάρχουν κάλπες.

Ψηφοφορία με αλληλογραφία
Ο προϊστάμενος της οικίας περιφερειακής υπηρεσίας ή ο υπεύθυνος του κάθε Τομέα αμέσως μόλις παραλάβει το εκλογικό υλικό (φακέλους ψηφοφορίας σφραγισμένους με την σφραγίδα της εφορευτικής επιτροπής και ειδικούς φακέλους για την ταχυδρόμηση των φακέλων ψηφοφορίας σε μέγεθος μεγαλύτερο από τους φακέλους ψηφοφορίας) παραδίδει σε κάθε εκλογέα από ένα ψηφοδέλτιο κάθε συνδυασμού, ένα φάκελο ψηφοφορίας και ένα ειδικό φάκελο βάσει αντιγράφου του πίνακα εκλογέων που έχει καταρτιστεί.
Ο πίνακας εκλογέων όσων έχουν παραλάβει εκλογικό υλικό πρέπει να αποσταλεί στην κεντρική εφορευτική επιτροπή πριν το πέρας της εκλογικής διαδικασίας. Οι εκλογείς βεβαιώνουν συγχρόνως με την παράδοση ενυπογράφως στον ίδιο πίνακα την παραλαβή του εκλογικού αυτού υλικού.
Κάθε εκλογέας αφού συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο της επιλογής του το τοποθετεί στον εκλογικό φάκελο  τον οποίο κλείνει και στην συνέχεια τον θέτει στον ειδικό φάκελο ψηφοφορίας στο οποίο και σημειώνει τα στοιχεία του αποστολέα. Έπειτα ταχυδρομεί τον ειδικό φάκελο επί αποδείξει στο εξουσιοδοτημένο για την παραλαβή των φακέλων αυτών μέλος της κατά τόπου εφορευτικής επιτροπής, του ΕΚΑΒ στο οποίο ανήκει ο Τομέας, το ταχύτερο δυνατό ώστε να φθάσει στο παραλήπτη ως την καθορισμένη ημέρα ψηφοφορίας.

Οι εργαζόμενοι στους τομείς του ΕΚΑΒ σε κάθε Παράρτημα αποστέλλουν τις επιστολές στην έδρα του Παραρτήματος

Οι εργαζόμενοι στους τομείς του ΕΚΑΒ στα νησιά του Αιγαίου αποστέλλουν τις επιστολές στην Κ.Υ. του ΕΚΑΒ.
ΥΠΟΨΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΡΑΧΟΥΤΗ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ)
ΕΚΑΒ
ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 11527

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΥΟ (2) ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΦΗΦΟΔΕΛΤΙΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΥΟ (2) ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΦΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
1.    ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2.    ΑΠΑΤΣΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
3.    ΒΕΡΑΝΟΥΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
4.    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκπρόσωπος συνδυασμού: ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

Γιατί γίνονται εκλογές
Οι εκλογές γίνονται επειδή στις 31-12-2016 λήγει η θητεία των αιρετών μελών των υπηρεσιακών συμβουλίων των δημοσίων υπηρεσιών.
Το νέο υπηρεσιακό συμβούλιο του ΕΚΑΒ θα συγκροτηθεί για την χρονική περίοδο  από 1-1-2017 έως 31-12-2018.Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews