ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/11/16

Με ρεκόρ συμμετοχής ο 34ος αυθεντικός Μαραθώνιος-Με επιτυχία η κάλυψη από το ΕΚΑΒ


Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Από το πρωί της Κυριακής μεγάλη δύναμη του ΕΚΑΒ, βρίσκεται σε πλήρη διάταξη κατά μήκος των 42.195 μέτρων της κλασικής διαδρομής του Μαραθωνίου αλλά και στην εκκίνηση και τον τερματισμό στο Παναθηναϊκό στάδιο.

Ο 34ος Αυθεντικός

Ο Κενυάτης Λόμπουαν νικητής του Μαραθωνίου, Μερούσης και Ρεμπούλη οι πανελληνιονίκες

Ο κενυάτης αθλητής Λούκα Ρότις Λουμπουάν ήταν ο νικητής του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, τερματίζοντας στο Καλλιμάρμαρο στάδιο με χρόνο 2 ώρες, 12 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα που αποτελεί τον 15ο καλύτερο χρόνο της ιστορίας. Δεύτερος ήταν ο συμπατριώτης του Μπένσον Κιπρούτο και τρίτος ο επίσης Κενυάτης Μπερνάρ Κιτούρ.

Πρώτος Έλληνας που τερμάτισε ο Χριστόφορος Μερούσης (8ος στη συνολική κατάταξη) με χρόνο 2 ώρες, 24 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα. Δεύτερος πανελληνιονίκης ήταν ο Κώστας Γκελαούζος και τρίτος ο Δημοσθένης Ευαγγελίδης.

Η πρώτη γυναίκα που πέρασε τη γραμμή του τερματισμού είναι η Κενυάτησα Νάνσι Αρουσέι με χρόνο 02:38:13., με 2η την Αλγερινή Κενζά Νταχμανί με 2.38.28, ενώ τρίτη και πρώτη ελληνίδα η Ράνια Ρεμπούλη με χρόνο 02:49:24.

Πηγή: sports.in.gr
Φωτογραφίες Facebook Λάμπρος Γεωργατσώνας Spiros Lazouras


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews