ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/11/16

Με 3 νέα Ασθενοφόρα οχήματα ενισχύθηκε ο στόλος του ΕΚΑΒ από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ)


Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Με 3 νέα Ασθενοφόρα οχήματα ενισχύθηκε ο στόλος του ΕΚΑΒ από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ)
Αθήνα 19 Νοεμβρίου 2016 – Στις 17-11-2016 και στις εγκαταστάσεις του Ιατρείου του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ), πραγματοποιήθηκε η παράδοση τριών πλήρως εξοπλισμένων Ασθενοφόρων οχημάτων από την εταιρεία Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. προς το ΕΚΑΒ. Η δωρεά αυτή αποτελεί το επισφράγισμα μιας ουσιαστικής και αποτελεσματικής 15ετούς μεταξύ των δύο Φορέων, η οποία ξεκίνησε με την έναρξη της λειτουργίας του Διεθνούς Αερολιμένα το 2001 έως και σήμερα, διάστημα κατά το οποίο το ΕΚΑΒ διαχειρίζεται το Ιατρείο του Αεροδρομίου, γεγονός που δείχνει τη συνέχιση της παράδοσης του ΔΑΑ να παρέχει δωρεές προς στο ΕΚΑΒ.
Συγκεκριμένα, η δωρεά περιλαμβάνει ένα συμβατικό Ασθενοφόρο όχημα, μια Κινητή Ιατρική Μονάδα, ένα ειδικό όχημα μεταφοράς υπέρβαρων ατόμων (έως 450 κ.), ένα ειδικό φορείο μεταφοράς θερμοκοιτίδας για νεογνά και ένα επιπρόσθετο συμβατικό φορείο με τη βάση του.
Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται σημαντικά η επιχειρησιακή δυνατότητα του ΕΚΑΒ στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων, πέριξ του Αεροδρομίου, ενώ αναβαθμίζεται ποιοτικά και η παροχή υπηρεσιών από το ΕΚΑΒ, σε υπέρβαρα άτομα με το ειδικό Ασθενοφόρο.
Στην παράδοση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Καρακατσιανόπουλος, ο Δ/νων Σύμβουλος του ΔΑΑ κ. Παράσχης, ο Δ/ντής λειτουργίας του ΔΑΑ κ. Αραβανής, ο Δ/ντής των Ιατρικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ κ. Πύρρος, η υπεύθυνη λειτουργίας του Ιατρείου κα Γκέσουρα και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες των δύο Φορέων.
Με τη συνεργασία αυτή παρέχονται πλέον προς το ΕΚΑΒ όλοι οι απαιτούμενοι πόροι τόσο για την αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας, όσο και για την παροχή υψηλού επιπέδου Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.
Το ΕΚΑΒ στο πλαίσιο του στόχου που έχει θέσει για αναβάθμιση της δωρεάν δημόσιας υγείας για  την αντιμετώπιση των αναγκών της κοινωνίας και μέσω της συνεργασίας του με τον ΔΑΑ, καλύπτει τόσο την ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων όσο και τις τυχόν αυξημένες ανάγκες του αεροδρομίου, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η άμεση ανταπόκριση στην παροχή των υπηρεσιών Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας όποτε αυτές προκύπτουν και ιδιαιτέρως σε περιπτώσεις έκτακτου αεροπορικού συμβάντος.

Πηγή: ekab.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews