ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/11/16

Εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. στο Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης


Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Μετά τις εκλογές που έγιναν σήμερα Παρασκευή 18/11/2016 στον ΕΚΑΒ Ηρακλείου αναδείχθηκε το νέο επταμελές Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης.
Τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με το καταστατικό θα συγκληθεί το Δ.Σ. υπό την προεδρεία του συμβούλου που πλειοψήφησε, δηλαδή του μέχρι σήμερα προέδρου Νίκου Καλογιαννάκη και θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
Καλογιαννάκης Νικόλαος
Μαυραντωνάκης Κωνσταντίνος
Πετράκης Σταύρος
Μουτσάκης Κωνσταντίνος
Ξενικάκης Εμμανουήλ
Φετοκάκης Χαράλαμπος
Ματθαιάκη Ευφροσύνη

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρωτοβάθμια σωματεία του ΕΚΑΒ και είναι μέλος της ΠΟΠ ΕΚΑΒ. Μέλη του είναι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ σε όλη την Κρήτη.Το ΕΚΑΒNews εύχεται καλή επιτυχία και καλούς συνδικαλιστικούς αγώνες στο νέο διοικητικό συμβούλιο.Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews