ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/11/16

Διεκδικούν αξιοπρέπεια: Η ξεχωριστή διαμαρτυρία των νοσηλευτών μέσα από φωτογραφίες


Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Διεκδικούν αξιοπρέπεια: Η ξεχωριστή διαμαρτυρία των νοσηλευτών μέσα από φωτογραφίες
salos.gr

Με δεδομένο ότι εντός του 2017 η Κυβέρνηση υποχρεούται να καταργήσει το Επίδομα ΒΑΕ λόγω ευθυγράμμισης της Ελληνικής με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, η θεσμοθέτηση Ειδικού Νοσηλευτικού Μισθολογίου στα πλαίσια ενός Ειδικού Επαγγελματικού Νοσηλευτικού Κλάδου, φαντάζει μονόδρομος προκειμένου να αποφευχθεί η εισοδηματική σφαγή του νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας!

Στις 21 του Νοέμβρη, το Νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας αφήνει στην άκρη όσα το χωρίζουν και ενώνει τη φωνή του στην οδό Αριστοτέλους στις 7μμ, πραγματοποιώντας την πρώτη ολονύχτια παράσταση διαμαρτυρίας που έγινε ποτέ  έξω από το Υπουργείο Υγείας, διεκδικώντας αξιοπρέπεια!

Όπως σημειώνουν τα μέλη της ΠΑΣΟΝΟΠ, «Αυτή την παράσταση διαμαρτυρίας καλούμε όλους εσάς, εργαζόμενους και άνεργους συναδέλφους, μέλη της ΠαΣΟΝοΠ ή μη, να ενισχύσετε με την παρουσία σας.

– Γιατί αν ηττηθούμε, θα είμαστε μόνοι…
– Αν όμως νικήσουμε, θα έχουμε κερδίσει όλοι μαζί»!

Ωστόσο, είναι εντυπωσιακή και πρωτοποριακή η έως τώρα κινητοποίηση των εργαζομένων. Το salos.gr σας παραθέτει φωτογραφικό υλικό από τη διαμαρτυρία των εργαζομένων:

Δημοσιεύτηκε 9/11/2016

Πηγή: salos.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews