ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/11/16

Δημιουργία Σταθμού ΕΚΑΒ στο Δήμο Βριλησσίων


Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Δημιουργία Σταθμού ΕΚΑΒ στο Δήμο Βριλησσίων
epoli.gr

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, με διαρκή στόχο τη διασφάλιση της υγείας των κατοίκων της πόλης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του Δήμου Βριλησσίων με το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).
Η πρότυπη συνεργασία περιλαμβάνει τη λειτουργία μόνιμου σταθμού ΕΚΑΒ εντός των ορίων του Δήμου.

Για την κάλυψη των αναγκών της λειτουργίας αυτής της καίριας υπηρεσίας, παραχωρήθηκε προς χρήση στο ΕΚΑΒ χώρος στα Κοινωνικά Ιατρεία-Φαρμακείο επί της Λεωφόρου Πεντέλης 62.

Ο χώρος αυτός αποτελεί σταθερό σταθμό στέγασης του προσωπικού του ΕΚΑΒ, αλλά και σημείο μόνιμης τοποθέτησης ασθενοφόρου σε 24ωρη βάση.

Η δημιουργία του σταθμού, δίνει τη δυνατότητα άμεσης επέμβασης των διασωστών για την αποτελεσματική αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Η συνεργασία υπάγεται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση πολιτικών κοινωνικού χαρακτήρα σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης και αποτελεί ουσιαστική παρέμβαση – προσφορά στον τομέα της υγείας και πρόνοιας.

Πηγή: epoli.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews