ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/11/16

ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ. Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει το ΑΡΜΑ


Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ. Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει το ΑΡΜΑ
ygeionomikoi.gr

Πριν λίγες μέρες το τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας εξέδωσε μια ανακοίνωση (δείτε εδώ) σχετικά με το ανθυγιεινό επίδομα. Στην ανακοίνωση αυτή επαναλαμβάνει την επιχειρηματολογία του ΑΡΜΑτος για την διασφάλιση του Ανθυγιεινού επιδόματος, μέσω του νέου μισθολογίου. Όμως στην ανακοίνωση αυτή το τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας προσθέτει ότι η χορήγηση του επιδόματος θα επανεξεταστεί στο τέλος του 2017,  γεγονός που συστηματικά επιχειρεί να αποκρύψει η ηγεσία του ΑΡΜΑτος.

Αναγνωρίζει ουσιαστικά ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι το ανθυγιεινό επίδομα έχει μπει στην κλίνη του Προκρούστη

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι εργαζόμενοι ότι το ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΕΩΣ 31-12-2017 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΕΙ

Αναρωτιόμαστε ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει παιχνίδια με το ανθυγιεινό επίδομα, όπως αναφέρει στην τελευταία ανακοίνωσή της η ηγεσία του ΑΡΜΑτος;

Ο κατήφορος του νέου κυβερνητικού και μνημονιακού συνδικαλισμού δεν έχει τέλος. Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να είναι πιο προσεκτικός από την ηγεσία του ΑΡΜΑτος που έχει εργολαβικά την υπεράσπιση των μνημονιακών μέτρων της Κυβέρνησης και του Υπ. Υγείας.

Πηγή: ygeionomikoi.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews