ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/11/16

Ζάκυνθος: Πρέπει να παρέμβουμε για το ασθενοφόρο μας


Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Πρέπει να παρέμβουμε για το ασθενοφόρο μας
ermisnews.gr

Ένα περιστατικό που έγινε πρόσφατα στο νησί μας πρέπει να οδηγήσει τις αρχές μας σε εκ νέου διεκδίκηση του ασθενοφόρου που μας πήραν από την Υγειονομική Περιφέρεια, γιατί μία φορά θα συμβεί το κακό και μπορεί να είναι μη αναστρέψιμο.

Μάθαμε λοιπόν ότι αυτό το παλιό ασθενοφόρο που μας έχει απομείνει χρειάστηκε να μεταφέρει ένα ασθενή, που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, στο αεροδρόμιο, όπου τον περίμενε πολεμικό αεροσκάφος για να τον μεταφέρει σε κάποιο μεγάλο νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Λεπτομέρειες για τον συμπολίτη μας και την ασθένειά του δεν έχουν σημασία, έχει όμως σημασία και μάλιστα μεγάλη να επιστραφεί το ασθενοφόρο της Ζακύνθου εδώ που ανήκει.

Στην περίπτωση του ασθενούς, οι πληροφορίες λένε πως μόλις έφθασε στο αεροδρόμιο για να μπει στο πολεμικό αεροσκάφος, χάλασε η πόρτα του ασθενοφόρου η οποία δεν άνοιγε με κανένα τρόπο.

Κλήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία η οποία διαθέτει ειδικό μηχάνημα με διασωστικά εργαλεία και με τη χρήση αυτών των εργαλείων έκοψε την κλειδαριά και απελευθέρωσε την πόρτα του ασθενοφόρου.

Οι ευχές μας ας συνοδεύουν τον ασθενή συμπολίτη μας για να γίνει γρήγορα καλά και οι αρχές μας ας φροντίσουν να έλθει στο νησί μία ώρα νωρίτερα το καινούργιο ασθενοφόρο.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

Πηγή: ermisnews.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews