ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/11/16

Πάτρα: Τα ασθενοφόρα… παραμένουν σαράβαλα!


Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΠΑΤΡΑ: Τα ασθενοφόρα… παραμένουν σαράβαλα!
dete.gr

Επί τέσσερις μήνες παραμένει σε αχρηστία και σαπίζει ένα σύγχρονο ασθενοφόρο το οποίο αποτελεί δωρεά του Αυστριακού Συλλόγου Φίλων της Ελλάδας στο ΕΚΑΒ της Πάτρας. Η γραφειοκρατία το κρατάει σε ακινησία ενώ την ίδια στιγμή τα εν ενεργεία ασθενοφόρα είναι ελάχιστα και στην πλειοψηφία τους εμφανίζουν σοβαρότατες βλάβες και πολλές φορές ξεμένουν κατά τη μεταφορά ασθενών.

Όπως έχουμε ξαναγράψει τα 11 ασθενοφόρα από τα 25 που διαθέτει η περιφέρειά μας βρίσκονται σε λειτουργία με την πλειοψηφία αυτών να έχουν εξαντλήσει το χρόνο της ζωής τους αφού τα έχουν προμηθευτεί προ 15ετίας και το κοντέρ τους έχει ξεπεράσει τα 600.000 χιλιόμετρα! 

Σε αυτά τα 11 μισοδιαλυμένα ασθενοφόρα στηρίζεται η παροχή επείγουσας βοήθειας. Κατάσταση την οποία έχουν επισημάνει τόσο ο διευθυντής της 3ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ Γρηγόρης Μπαράκος όσο και ο πρόεδρος του Συλλόγου Πληρωμάτων του ΕΚΑΒ Χαράλαμπος Κουλέτος.

Πηγή: dete.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews