ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/11/16

Επίσκεψη του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ στους Τομείς Ναυπλίου, Τρίπολης και Σπάρτης


Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ επισκέφθηκε τους Τομείς ΕΚΑΒ Ναυπλίου, Σπάρτης και την έδρα του Παραρτήματος τον Τομέα Τρίπολης.

Τα μέλη του Δ.Σ. συζήτησαν με τους εργαζόμενους, ενημέρωσαν για τις τρέχουσες εξελίξεις και ενημερώθηκαν τόσο  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι αλλά και για τις ιδιαιτερότητες που έχει η κάθε περιοχή με σημαντικότερα τα προβλήματα με τις στεγάσεις και την ασύρματη επικοινωνία.
Στο Παράρτημα Τρίπολης η νεοεκλεγείσα τριμελής επιτροπή κατέθεσε υπόμνημα το οποίο θα συζητηθεί στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η ανάδειξη των τριμελών επιτροπών στους Τομείς ΕΚΑΒ Ναυπλίου και Σπάρτης.
 Τομέας ΕΚΑΒ Ναυπλίου  Παράρτημα Τρίπολης-Τομέας Τομέας Τρίπολης Τομέας ΕΚΑΒ Σπάρτης
Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews