ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/11/16

Ξανθός και Πολάκης προσπαθούν να ξεπεράσουν τους Άδωνι και Βορίδη σε αριθμό ειδικών συμβούλων


Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ξανθός και Πολάκης προσπαθούν να ξεπεράσουν τους Άδωνι και Βορίδη σε αριθμό ειδικών συμβούλων
ygeionomikoi.gr

Με πράξη υπουργικού συμβουλίου αυξήθηκε ο αριθμός των ειδικών συμβούλων -ειδ. συνεργατών κατά 5 στο γραφείο του Υπουργού Υγείας και κατά 3 στο γραφείο του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση να ασκούσε έντονη κριτική για το θέμα των πολυάριθμων ειδικών συμβούλων και συνεργατών υπουργών, μπορεί στο παρελθόν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να είχε εξαγγείλει περιορισμούς στους αριθμούς των ειδικών συμβούλων στα υπουργεία της κυβέρνησης του, μπορεί το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η νέα φιλοσυριζα εφημερίδα του μεγαλοεργολάβου Καλογρίτσα να είχε ολόκληρο αφιέρωμα στους ειδικούς συμβούλους των Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη στο υπουργείο υγείας, όμως οι κ.κ.Πολάκης και Ξανθός κάνουν μεγάλη προσπάθεια  να ξεπεράσουν τους προκατόχους τους σε αριθμό ειδικών συμβούλων.

Με πράξη  υπουργικού συμβουλίου  (ΦΕΚ Α΄163/2016) που δημοσιεύτηκε πρόσφατα (κατεβάστε το ΦΕΚ πατώντας  ΕΔΩ) αυξήθηκε ο αριθμός των ειδικών συμβούλων -ειδ. συνεργατών κατά 5 στο γραφείο του Υπουργού Υγείας  Ανδρέα Ξανθού και κατά 3 στο γραφείο του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη «για την κάλυψη εξαιρετικών υπηρεσιακών αναγκών«. Είναι αξιοσημείωτο ότι στη  συγκεκριμένη πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου δεν αναφέρεται ποιος είναι ο συνολικός αριθμός των θέσεων που αυξάνονται και ποιο είναι το κόστος τους, ούτε και το κόστος της αύξησης των θέσεων.

Είναι πάντως ιδιαίτερα υποκριτικό (αν και αναμενόμενο για αυτούς πλέον) οι ίδιοι που κατηγορούσαν τους προηγούμενους υπουργούς για στρατιές ημετέρων ειδικών συμβούλων, να κάνουν τα ίδια και να αυξάνουν κιόλας τον αριθμό των θέσεων!


Πηγή: ygeionomikoi.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews