ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/11/16

Το Καραβάνι της Υγείας στην Πάτρα-Στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση, ΒίντεοΠέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews


Πάτρα: Ολοκληρώθηκε το "Καραβάνι για την υγεία" - Στη θάλασσα ...ο Τσίπρας (δείτε ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)
achaianews.gr

Με μια συμβολική κίνηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου το Καραβάνι της υγείας που σήμερα έφτασε στην Πάτρα για την ανάδειξη των προβλημάτων του ΕΣΥ. Στο τέλος της διαδρομής πέταξαν στη θάλασσα ένα πανό με τον Τσίπρα και το υπουργικό Συμβούλιο ενώ κρέμασαν στη γέφυρα ένα πανό από το σημερινό καραβάνι υγείας.
Σύμφωνα με τον Κώστα Πετρόπουλο, Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στο Γενικό Νσοσκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας" και γενικό σύμβουλο της ΑΔΕΔΥ, η συμμετοχή άγγιξε τις 3 με 3,5 χιλιάδες κόσμου, από τη Δυτική Ελλάδα. Το παρών έδωσαν εργαζόμενοι νοσοκομείων, γιατροί, εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, συνταξιούχοι.

Δείτε το βίντεο με τη ...ρίψη της κυβέρνησης από τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου


Διαμαρτυρία στο Ρίο: Έριξαν στη θάλασσα πανό με το υπουργικό συμβούλιοΤι είχε συμβεί νωρίτερα:
Στην Εθνική Οδό βρίσκεται αυτή την ώρα το καραβάνι της υγείας και σε λίγο θα φτάσει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Εκεί τους αναμένουν εργαζόμενοι. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούν όλοι μαζί στη Γέφυρα. Η Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου θα είναι ο τελικός προορισμός του καραβανιού της υγείας που εξελίσσεται στην Πάτρα, φέροντας στο επίκεντρο τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα δημόσια νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας στην Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα.


Η πορεία θα περάσει από το κέντρο της πόλης μέσω των οδών Γούναρη και Κορίνθου και θα κατευθυνθεί αρχικά στα γραφεία της 6ης ΥΠΕ και στη συνέχεια στη Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης όπου αναμένεται να υπάρξει ολιγόωρος συμβολικός αποκλεισμός.

"Σ΄ αυτήν την κινητοποίηση, που γίνεται για να αναδείξουμε τα προβλήματα του χώρου της υγείας της περιοχής μας, καλούμε να συμμετάσχουν και ει δυνατόν από την αφετηρία μας στο Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ αλλά και πολίτες της περιοχής μας", αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας".Παρών και ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης στην κινητοποίηση


Πηγή: achaianews.gr

ΕΚΑΒNews
Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΑΒ 3ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ στο ΚΑΡΑΒΑΝΙ της ΥΓΕΙΑΣ


Καραβάνι της Υγείας στην Πάτρα: Θα ρίξουν ... τον Τσίπρα στη θάλασσα! Στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου ολοκληρώνεται η κινητοποίηση - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
13:09
tempo24.gr

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ

Μεγάλη η κινητοποίηση στην Πάτρα σήμερα για το Καραβάνι της Υγείας που ξεκίνησε νωρίς το πρωί από το νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας". Σε λίγο φτάνουν στον τελικό προορισμό που είναι η η Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης», όπου οι διαμαρτυρόμενοι θα προχωρήσουν σε ολιγόλεπτο αποκλεισμό αλλά και εκεί θα "ρίξουν" τον ..."Τσίπρα" στη θάλασσα! Φυσικά και πρόκειται για μια συμβολική κίνηση των συγκεντρωμένων που αντανακλά στη δυσφορία τους για την πολιτική της Κυβέρνησης Τσίπρα στο θέμα της υγείας.

Στόχος της κινητοποίησης του υγειονομικού κλάδους είναι  να αναδείξει τα μεγάλα προβλήματα του χώρου της υγείας, των νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας, του ΕΚΑΒ και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας το Καραβάνι της υγείας θα βρίσκεται σήμερα στην Πάτρα.

tempo24.gr: Το Καραβάνι της Υγείας στην Πάτρα1

Πηγή: tempo24.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews