ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/11/16

Τρεις αποχωρήσεις εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Ιεράπετρας που μένει με μια βάρδια ασθενοφόρου


Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Τρεις αποχωρήσεις εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Ιεράπετρας που μένει με μια βάρδια ασθενοφόρου
radiolasithi.gr

Τελευταία βάρδια στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου έκαναν δύο εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας οι οποίοι βγήκαν στη σύνταξη μετά από 30 χρόνια υπηρεσίας στο Νοσοκομείο, με τα 10 περίπου απ’ αυτά στο ΕΚΑΒ Ιεράπετρας. Μαζί με αυτούς, στις 12 Νοεμβρίου αποχωρεί και άλλος ένας εργαζόμενος ο οποίος με δική του θέληση είχε μετακινηθεί προσωρινά τον τελευταίο 1,5 χρόνο από το Ηράκλειο, όμως λήγει η μετακίνησή του και πρέπει να επιστρέψει.

Πλέον όπως αναφέρει στο Ράδιο Λασίθι ο υπεύθυνος του τομέα ΕΚΑΒ κ. Αγγελάκης το ΕΚΑΒ μένει με 10 εργαζόμενους κάτι που σημαίνει πως σταματά η βάρδια του 2ου ασθενοφόρου ενώ αβέβαιο είναι πότε θα μπορέσουν να γίνουν προσλήψεις και να αναπληρωθούν οι θέσεις.

H βάρδια του ασθενοφόρου ΕΚΑΒ θα συνεχίσει να είναι 24ωρη,  και όπως λέει ο κ. Αγγελάκης υπάρχει εσωτερική δέσμευση των εργαζομένων ότι αυτό δεν θα σταματήσει.

Οι κινήσεις για την ταχύτερη δυνατή πλήρωση των θέσεων έχoυν ήδη ξεκινήσει και σήμερα θα γίνει αίτημα προς τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κρήτης για να υπάρξει πίεση στην κεντρική διοίκηση.

Όπως λέει ο κ. Αγγελάκης υπάρχει ένα ζευγάρι συναδέλφων τους που επιθυμεί να μετακομίσει από την Αθήνα στην Κρήτη και γίνονται επαφές και προσπάθειες για να έρθουν τελικά στην Ιεράπετρα.

Ο υπεύθυνος του τομέα ΕΚΑΒ ευχαρίστησε θερμά τον Γιώργο Μπιλανάκη και Νίκο Πυργιωτάκη που έφυγαν από την υπηρεσία μετά από 30 χρόνια, κάνοντας την τελευταία τους βάρδια ως πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Ιεράπετρα (φώτο πάνω). Όπως είπε ο ίδιος ως υπεύθυνος τα τελευταία 10 χρόνια τους είχε καλέσει ως εθελοντές 50-70 φορές σε διάφορα έκτακτα περιστατικά και ποτέ δεν παραπονέθηκαν, ενώ όταν είχαν την ευκαιρία να συνταξιοδοτηθούν πρίν από 5-6 χρόνια, δεν το έκαναν προτίμησαν να «επιστρέψουν στα θρανία» και να πάρουν μια απαραίτητη πιστοποίηση ΕΚΑΒ για  να συνεχίσουν να βοηθούν. Πρόκειται για εργαζόμενους-πρότυπο τόνισε ο κ. Αγγελάκης και συνολικά ο τομέας της Υγείας τους οφείλει ένα ευχαριστώ για την προσφορά τους.

Δημοσιεύτηκε 1/11/2016

Πηγή: radiolasithi.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews