ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/11/16

Προχωρά η δημιουργία Υγειονομικού Σταθμού στο Κατάκολο


Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Με απόφαση τού Διοικητού ΕΚΑΒ Δυτ. Ελλάδος κ. Γρ. Μπαράκου, θα παραχωρηθεί στο Δ.Λ.Τ.Π. ασθενοφόρο το οποίο αφού επισκευασθεί μέσω ευγενικής χορηγίας, θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της κρουαζιέρας.

Προχωρά η δημιουργία Υγειονομικού Σταθμού στο Κατάκολο
ilialive.gr

Αυτοψία χθες από κλιμάκιο της 6ης ΥΠΕ - Θα διαθέτει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Κοντά στη δημιουργία και ίδρυση Υγειονομικού Σταθμού στο Κατάκολο, μετά από πρωτοβουλία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου, βρίσκεται η 6η ΥΠΕ καθώς χθες, ο Διευθυντής της Υγειονομικής Περιφέρειας Α. Ραγκαβάνης συνοδευόμενος από τον Μηχανικό Δ. Γεωργίου, πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο που προτάθηκε για την ανάπτυξη του. 

Η αυτοψία, έγινε κατ’ εντολή του Ηλείου Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιώργου Γιαννόπουλου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή, υιοθέτησε την πρόταση της Διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου για την λειτουργία υγειονομικού σταθμού που στόχο έχει την εξυπηρέτηση τόσο των αναγκών της κρουαζιέρας, όσο και αυτών του τοπικού διαμερίσματος Κατακόλου και των πέριξ διαμερισμάτων.

Ο υγειονομικός σταθμός, με απόφαση του Δημάρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατσή, θα εγκατασταθεί στο κτίριο όπου στεγάζεται το κοινοτικό κατάστημα, ενώ οι εργασίες διαμόρφωσης τού χώρου θα γίνουν με την επιμέλεια του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Επίσης με απόφαση τού Διοικητού ΕΚΑΒ Δυτ. Ελλάδος κ. Γρ. Μπαράκου, θα παραχωρηθεί στο Δ.Λ.Τ.Π. ασθενοφόρο το οποίο αφού επισκευασθεί μέσω ευγενικής χορηγίας, θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της κρουαζιέρας.

Εξοπλισμός για την ασφάλεια του λιμανιού 
Εντωμεταξύ κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Π. την 24/11/2016 εγκρίθηκαν οι μελέτες προμήθειας και εγκατάστασης ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού που θα καλύψει τις ανάγκες ασφαλείας τού λιμανιού στα πλαίσια της εφαρμογής του κώδικα ISPS. Η επένδυση ύψους 140.000€ περίπου θα καλυφθεί από ίδιους πόρους τού Ταμείου, ενώ εντός της τρεχούσης εβδομάδος θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες δημοπράτησης τού έργου.
Κ. Κολοβέρου

Πηγή: ilialive.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews