ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/11/16

Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο του ΕΚΑΒ Κατερίνης. Νέο ασθενοφόρο παρέδωσε ο Α. Μυστρίδης


Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΝΕΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο Α. ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ-35 foto
bikiropoulos.blogspot.gr

Την Κυριακή 06/11/2016 και ώρα 11:30 π.μ., στο χώρο του παλαιού Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης  πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του τομέα ΕΚΑΒ Πιερίας, παρουσία του προέδρου του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ)
κ. Καρακατσιανόπουλου Κωνσταντίνου, του διοικητή του Γ.Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστη Μυστρίδη, του Προέδρου του ιδρύματος «Δ. Πασχάλης», του πρ. Δημάρχου Κατερίνης κ. Καμπερίδη, του Δημάρχου Πύδνας –Κολινδρού κ. Λαγδάρη, του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου κ. Τσανικίδη, τοπικών αρχών και κόσμου.
Η έκπληξη των εγκαινίων ήταν η παράδοση στην υπεύθυνη του ΕΚΑΒ τομέα Πιερίας κ. Χαρίση, από τον διοικητή κ. Ανέστη Μυστρίδη ενός νέου ασθενοφόρου.
Μετά την τελετή οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ.


ΕΚΑΒNews
Το νέο κτίριο του Τομέα ΕΚΑΒ Πιερίας παραχωρήθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Το Διεθνές ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου μετά από ενέργειες του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας «Ο ΟΛΥΜΠΟΣ» ανέλαβε εξ ολοκλήρου τον εξωραϊσμό του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και την διάθεση του απαραίτητου εξοπλισμού για την λειτουργία του Τομέα.

Το «Σωματείο Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"» απέδωσε τον τίτλο του επίτιμου προέδρου του σωματείου στον πρόεδρο του ιδρύματος κο Διονύση Πασχάλη για την για την προσφορά και το έργο του.

Φωτογραφίες από τα εγκαίνια bikiropoulos.blogspot.gr





























Δείτε στο ΕΚΑΒNews




Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews