ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/11/16

Από οδηγοί απορριμματοφόρων...οδηγοί ασθενοφόρων!, Βίντεο
Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Έντονες οι αντιδράσεις των γιατρών και εργαζομένων στα Κ.Υ. του Νομού Μαγνησίας

Για τρίτη φορά ζητείται από τους Δήμους και την Πυροσβεστική να ορίσουν οδηγούς για τις διακομιδές εκτάκτων περιστατικών

Από οδηγοί απορριμματοφόρων...οδηγοί ασθενοφόρων
thessaliatv.gr

Με έγγραφο ζητείται από τους οδηγούς των κέντρων υγείας να μην εφημερεύουν τα Σαββατοκύριακα

Από οδηγοί απορριμματοφόρων...οδηγοί ασθενοφόρων 12 11 2016
Θεσσαλία Τηλεόραση

Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοε 2016

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στις τάξεις των γιατρών και εργαζομένων των κέντρων υγείας Μαγνησίας. Αφορμή στάθηκε ένα ακόμη έγγραφο που εστάλη στα κέντρα υγείας του νομού αλλά και στον Δήμο Νοτίου Πηλίου και ζητείται από τους δήμους να ορίσουν οδηγούς που ανήκουν στο προσωπικό των υπηρεσιών των δήμων για να χρησιμοποιηθούν για τις διακομιδές εκτάκτων περιστατικών με τα ασθενοφόρα των κέντρων υγείας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών και κέντρων υγείας Μαγνησίας πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια απαξίωσης των δημόσιων δομών υγείας του νομού.

Παράλληλα εστάλη ακόμη ένα έγγραφο στα κέντρα υγείας του νομού στο οποίο αναφέρεται ότι οι οδηγοί που πρόκειται να ενσωματωθούν στο ΕΚΑΒ δεν θα εφημερεύουν τα Σαββατοκύριακο, μ ότι αυτό συνεπάγεται για την αντιμετώπιση των εκτάκτων περιστατικών που μπορεί να παρουσιαστούν.

Τέλος ο κ Χαυτούρας χαρακτηρίζει προκλητική την απόφαση για την διαγραφή των χρεών που έχει ο ΕΟΟΠΥ από το 2013 προς το νοσοκομείο Βόλου. Για όλα αυτά τα ζητήματα και όχι μόνο οι νοσοκομειακοί από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν ένα κύκλο κινητοποιήσεων. Για το νοσοκομείο του Βόλου προγραμματίζεται ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 το πρωί στον προαύλιο χώρο του ιδρύματος.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας, Νίκος Χαυτούρας
Πηγή: thessaliatv.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews