ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/11/16

ΕΣΗΕΠΗΝ: Ανακοίνωση για την φραστική επίθεση κατά του δημοσιογράφου Νίκου Σύφαντου από πλήρωμα του ΕΚΑΒ


Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΕΣΗΕΠΗΝ: Ανακοίνωση για την φραστική επίθεση κατά του δημοσιογράφου Νίκου Σύφαντου
myilianews.gr

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΠΗΝ καταγγέλλει τη φραστική επίθεση που δέχθηκε χθες το βράδυ ο δημοσιογράφος Νίκος Σύφαντος από μέλος πληρώματος του ΕΚΑΒ κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ μεταναστών σε χώρο διαμονής τους στην Πάτρα.

Όπως μας κατήγγειλε ο συνάδελφος, ουσιαστικά στόχος ήταν η αποτροπή καταγραφής των γεγονότων παρά το ότι ο ίδιος τον διαβεβαίωσε ότι είχε λάβει υπόψη την προστασία των προσωπικών δεδομένων προκειμένου να ολοκληρώσει ευσυνείδητα την εργασία του.

Το γεγονός προκαλεί κατάπληξη καθόσον δεν έχει στεγνώσει ακόμα το μελάνι για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας και ειδικότερα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα πληρώματα του ΕΚΑΒ.

Σε κάθε περίπτωση τέτοιου είδους ενέργειες που αποσκοπούν στον περιορισμό της ελευθερία της έκφρασης δεν πρέπει και δεν θα επιτραπούν από το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου που υπό αντίξοες συνθήκες δίνει δύσκολες μάχες στην πηγή της είδησης για την ενημέρωση των πολιτών.


Πηγή: myilianews.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews