ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/11/16

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας για τα εγκαίνια του νέου κτιρίου-Η ομιλία του προέδρου-Φωτογραφίες

Ο πρόεδρος του  Διεθνούς ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου και επίτιμος πρόεδρος 
του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας Δ. Πασχάλης με τον πρόεδρο του Σωματείου 
Βασίλη Βάιο και την υπεύθυνη του ΕΚΑΒ Πιερίας Δέσποινα Χαρίση

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Την Κυριακή 06/11/2016 και ώρα 11:30 π.μ., στο χώρο του παλαιού Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης  πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του τομέα ΕΚΑΒ Πιερίας, παρουσία του προέδρου του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) κ. Καρακατσιανόπουλου Κωνσταντίνου, του διοικητή του Γ.Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστη Μυστρίδη, του Προέδρου του ιδρύματος «Δ. Πασχάλης», του πρ. Δημάρχου Κατερίνης κ. Καμπερίδη, του Δημάρχου Πύδνας –Κολινδρού κ. Λαγδάρη, του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου κ. Τσανικίδη, τοπικών αρχών και κόσμου.

Στα εγκαίνεια παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΠΟΠ ΕΚΑΒ με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρήστο Αγγελίδη και φυσικά το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας.

Η παρουσίαση της εκδήλωσης έγινε από την υπεύθυνη του ΕΚΑΒ Πιερίας κα Δέσποινα Χαρίση η οποία επί δυόμισι χρόνια εκπροσωπούσε το ΕΚΑΒ στις συναντήσεις με το Κοινωφελές Ίδρυμα και συμμετείχε ενεργά στην αναβάθμιση του νέου κτιρίου.

Το νέο κτίριο του Τομέα ΕΚΑΒ Πιερίας παραχωρήθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Το Διεθνές ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου μετά από ενέργειες του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας «Ο ΟΛΥΜΠΟΣ» ανέλαβε εξ ολοκλήρου τον εξωραϊσμό του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και την διάθεση του απαραίτητου εξοπλισμού για την λειτουργία του Τομέα.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας «Ο ΟΛΥΜΠΟΣ» απέδωσε τον τίτλο του επίτιμου προέδρου του σωματείου στον πρόεδρο του ιδρύματος κο Διονύση Πασχάλη για την για την προσφορά και το έργο του.


Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κ. Καρακατσιανόπουλος Κωνσταντίνος

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ Χρήστος Αγγελίδης'
'
Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας Βασίλης Βάιος και η υπεύθυνη του ΕΚΑΒ Πιερίας Δέσποινα Χαρίση
Η ομιλία Βασίλη Βάϊου– πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας

Αγαπητοί καλεσμένοι, εκ μέρους όλων των μελών του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας, σας καλωσορίζω στα εγκαίνια του νέου κτιρίου.
Η θητεία μας το τελευταίο διάστημα συνέπεσε με την εμφάνιση πολλών αντίξοων συνθηκών που ανέτρεψαν κεκτημένα δεκαετιών.
Προσπαθήσαμε να συνδυάσουμε την καθημερινή συνδικαλιστική μας δράση με αποφάσεις και πράξεις προς όφελος της μικρής κοινωνίας του νομού μας.
Ομολογώ πως υπήρξαν στιγμές γόνιμης αντιπαράθεσης, χωρίς όμως ακρότητες, με διαφορετικές προσεγγίσεις, αρκετές φορές αναπόφευκτο, αλλά και τις περισσότερες φορές δημιουργικό,

Γιατί πάντα υπήρχε η επιθυμία και η προσπάθεια εκ μέρους όλων μας για την καλύτερη δυνατή λύση των προβλημάτων,

Γιατί η δωρεάν δημόσια υγεία είναι το έσχατο ανάχωμα στη σημερινή ΔΙΕΘΝΗ επέλαση κατά του ανθρώπου και των δικαίων του,

Γιατί η δωρεάν δημόσια υγεία είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ,

Γιατί όλοι έχουμε ΔΙΚΑΙΩΜΑ σε αυτήν.

Είναι γεγονός πως ένας νέος κύκλος ανοίγει. Το νέο κτήριο είναι προϊόν συλλογικής και άοκνης εργασίας, φυσικά με τη βοήθεια όλων σας.
Μάθαμε να δίνουμε σημασία στα πράγματα, όχι γι αυτό που αξίζουν μα γι αυτό που σημαίνουν.

Φίλοι και Φίλες, θα απευθυνθώ στον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά για να σας υπενθυμίσω το πόσο σπουδαίο λειτούργημα ασκούμε και ασκείτε.
 Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ και ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ.

Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη προς όλους σας και ειδικά προς τον πρόεδρο του ομώνυμου Ιδρύματος και πρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου κύριο Διονύση Πασχάλη για την άψογη συνεργασία μας
Έμαθα πολλά από εσάς, από ανθρώπους με όραμα, δημιουργικούς και αποδοτικούς.
Ο εξωραϊσμός του κτηρίου αυτού, που είναι υπόδειγμα προς μίμηση για όλη την κοινωνία, μας δίνει το δικαίωμα για καλύτερες συνθήκες άσκησης του δύσκολου λειτουργήματος του ΔΙΑΣΩΣΤΗ κύριου εκφραστή της ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ.

Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε όλοι, ειδικά την ώρα αυτή που η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται, να αγωνιζόμαστε για το ΔΗΜΟΣΙΟ αγαθό της υγείας.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ιδρύματος, από καρδιάς, για την καλή ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, για την ποικιλότροπη ΒΟΗΘΕΙΑ όσο και την έμπρακτη ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ που απλόχερα μας προσέφερε. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, περισσότερο ως ηθική αμοιβή, είναι να σας τιμήσουμε με αυτήν την αναμνηστική πλακέτα καθώς και με την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να  σας ανακηρύξουμε ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ του Σωματείου μας, και να γνωρίζετε πως θα έχετε πάντα την απεριόριστη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη μας.

Σας ευχαριστώ.
Βάιος Βασίλειος – Πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας.Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews