ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/11/16

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ-Μετακίνησαν νοσηλεύτρια για να ...τραγουδάει σε ρεμπέτικη κομπανία!, Βίντεο


Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ σε κυβερνητικό στελέχος! Μετακίνησαν νοσηλεύτρια για να ...τραγουδάει σε ρεμπέτικη κομπανία
press-gr.com

Καταστάσεις οι οποίες παραπέμπουν για μια ακόμα φορά στο ένδοξο παρελθόν της δημόσιας διοίκησης και ιδιαίτερα της δημόσιας υγείας, καταγράφονται με οδηγό τις νέες αξίες αλλά και ήθη που διέπουν το χώρο του ΕΣΥ .
Η ιστορία για μια ακόμα φορά επαναλαμβάνεται – κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για φάρσα ή για τραγωδία – και αφορά το πολύπαθο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας».
Νοσηλεύτρια μετακινήθηκε εν μια νυκτί από την Αθήνα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Επειδή τυγχάνει να έχει και χάρισμα φωνής, ιδιαίτερα στα λαϊκά και ρεμπέτικα και …έπρεπε να συμμετάσχει σε κομπανία η οποία δουλεύει σε μαγαζί της Πάτρας στην ορχήστρα συμμετέχει και συγγενικό πρόσωπο μέχρι χθες στελέχους της κυβέρνησης – κάποιοι φρόντισαν με συνοπτικές διαδικασίες να μετακινηθεί από το Νοσοκομείο σε διοικητική θέση στην 6η ΥΠΕ.
Όλα αυτά όταν την ίδια ώρα με χίλιους κόπους και βάσανα βγαίνουν οι βάρδιες του νοσηλευτικού προσωπικού.
Η μετακίνηση έγινε με σκοπό να παρέχονται ευκολίες στην συγκεκριμένη νοσηλεύτρια ως προς το ωράριο, προκειμένου να μην χάνονται και οι καλλιτεχνικές της δυνατότητες.
Για να μην γίνεται μάλιστα στόχος, στη συνέχεια οι ίδιοι κύκλοι που φρόντισαν για την διπλή μετακίνησή της, φρόντισαν να της αναθέσουν και εκπαιδευτικά καθήκοντα στη σχολή αδελφών νοσοκόμων, ώστε γενικότερα να χάνονται τα ίχνη της.

ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ
Patras TV

Δημοσιεύτηκε στις 10 Νοε 2016


Πηγή: press-gr.com


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews