ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/11/16

Επίσκεψη του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ στον Τομέα ΕΚΑΒ Σαντορίνης


Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Επίσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ (πρόεδρος Γιώργος Μαθιόπουλος και οργανωτικός γραμματέας Βασίλης Κλάρας) με την παρουσία και του νομικού εκπροσώπου του σωματείου στον Τομέα ΕΚΑΒ Σαντορίνης.
Θυμίζουμε ότι το ΕΚΑΒ υπέγραψε «Μνημόνιο συνεργασίας» με την  Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας Α.Ε. και την 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου, με σκοπό σύμφωνα με την διοίκηση, την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας στα νησιά των Κυκλάδων!

Με το εν λόγω μνημόνιο, η ΑΕΜΥ Α.Ε. ως αρμόδια για την διοικητική, οικονομική, λειτουργική, οργανωτική, επιστημονική, διαχείριση και έλεγχο του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, παραχωρεί όλες τις απαιτούμενες κτιριακές υποδομές καθώς και το προσωπικό (Υ.Ε. τραυματιοφορείς)  προκειμένου το επιχειρησιακό σκέλος του ΕΚΑΒ να είναι σε πλήρη λειτουργία (δηλαδή 24ωρη κάλυψη).

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ συναντήθηκε με τους εναπομείναντες διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Σαντορίνης και συζήτησε για τα προβλήματα του Τομέα. Συναντήθηκε επίσης και με τους εργαζόμενους του πρώην Κ.Υ. Σαντορίνης οι οποίοι πλέον είναι υπάλληλοι της Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.
Θα ακολουθήσει ανακοίνωση του σωματείου.


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Κλάρας


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. είμαι σίγουρος ότι η σκουριά έγινε τον τελευταίο χρόνο!!! έχω πληροφορίες ότι κακοί συριζαίοι κυκλοφορούν τη νύχτα και τα ωραία και καινούρια ασθενοφόρα που είχαν αγοράσει οι προηγούμενες διοικήσεις τα κανιβαλίζει, βγάζει φτερά, μετόπες, ουρανούς και ότι άλλο βάζει ο νους σας και τα αντικαθιστά με άλλα σκουριασμένα, για να έχει να λέει για εγκατάλειψη από τους προηγούμενους!!! :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews